2777
2789
عنوان

ب نظرتون جاریم از کجا میفهمه

489 بازدید | 35 پست

جاریم شخصیت مرموزی داره جوری ک دوست داره از کار همه سردربیاره ولی حتی چیزای معمولی تو زندکی خودشو کسی ندونه مثلا من پارسال آذرماه پرسیدم مدرسه دولتی بهتره یا غیرانتفاعی؟؟گفت دولتی بهتره اخه غیرانتفاعی بدرد نمیخوره و فلان منم بچمو دولتی نوشتم گذشت فروردین رفتیم خونه عموشوهرم بعد صحبت شد درباره مدرسه دخترعمو شوهرم گفت بچتو کدوم مدرسه نوشتی؟جاریم گفت غیر انتفاعی!اخه دولتی بدردنمیخوره😐اینجا فهمیدم بمن دروغ گفته بود نمیدونم علت دروغشم چی بود!!این یه مورده خیلی پیش اومده ایجور رفتارکنه یا مثلا اسباب کشی داشتن ماخونشون بودیم ولی بمن گفت دارم خونه تکونی میکنم بخاطرهمین وسایلم جمع کردم!فرداش مادرشوهرم زنگ زد گفت رفتن خونه جدید بعد وقتی شوهرش میاد خونه ما و یا خونه پدرشوهرم دقیقا میدونه شوهرش چه حرفی زده و چه صحبتایی کردیم!واقعا تعجب میکنم ازکجا میدونه شوهرش کجاها میره و چیا میگه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بهترین کار اینه اصلا چیزی ازش نپرسی

انگار حالا سیاستمداره و نباید نقشه اش لو بره، پناه برخدا

علت دروغشم این بوده که نخواسته شما بچه تونو غیردولتی بذارید

وگرنه قطعا غیردولتی، بهتره. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

اول اینکه چرا باید به حرف جاریت بچه تو ببری دولتی ؟ مگه خودت نمیتونی فکر کنی ، تحقیق کنی و تصمیم بگیری 

دوم اینکه وقتی رفتی خونه اش وسایلش جمع بوده گفته داره تمیز میکنه بعد فهمیدی ،اسباب کشی کرده ، یعنی به شدت آدم پنهان کاریه ، و با آدم پنهان کار نه مشورت کن ،نه صمیمی شو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اولا تقصیر شماست که برا مدرسه دخترتون هم ازش نظر میخوایید. 

دوما خواهر شوهرمنم همینطوریه هیچوقت هرکاری میکنه کسی نمیفهمه به کسی نمیگه اتفاقا به نظرم خوبکاری میکنه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

دوست من آدمیه که تمام راز و رمز زندگیشو همه میدونن .همین که حامله شد ،زنگ زد کل دنیارو خبر کرد . همون موقع جاریش ۳_۴ ماهه حامله بود و هیچی نگفته بود وقتی زایید دوستم فهمید جاریش حامله بوده 

دوستم آدم موفقی نیست ، معمولا آدمایی که همه چیشونو دیگران میدونن موفق نمیشن 

مثل جاریت پنهان کار بودن خوب نیست ، ولی ساده لوح بودن هم خیلی بده

بدون شک شوهرش همه چیز براش میگه سعی کن پیش شوهرش هیچ حرفی نزنی به شوهرت هم ماجرا رو بگو .

اینجور آدمها باید باهاشون با احتیاط کامل برخورد کرد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بهترین کار اینه اصلا چیزی ازش نپرسیانگار حالا سیاستمداره و نباید نقشه اش لو بره، پناه برخداعلت دروغش ...

حالا مگه بچه منم میرفت غیردولتی بچه اونو بیرون میکردن؟!یاکلا بچه منم موفق بشه جلو موفقیت بچه اون گرفته میشه!پناه برخدا ب نظرم واقعا حسوده

حالا مگه بچه منم میرفت غیردولتی بچه اونو بیرون میکردن؟!یاکلا بچه منم موفق بشه جلو موفقیت بچه اون گرف ...

پ ن پ

قطعا حسوده، شمام مرموز شو:) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اول اینکه چرا باید به حرف جاریت بچه تو ببری دولتی ؟ مگه خودت نمیتونی فکر کنی ، تحقیق کنی و تصمیم بگی ...

نه من ب حرف اون نبودم اون جمله ک بالانوشتم رو اون گفته که منم بچمو نوشتم دولتی چندماه بعد دروغش لو رفت! 

خوب اولا تقصیر شماست که برا مدرسه دخترتون هم ازش نظر میخوایید. دوما خواهر شوهرمنم همینطوریه هیچوقت ه ...

نه خواستم مثلا تجربه شو بهم بگه اون بچه ش کلاس چهارمه و پسرمن میره اول تازه

شاید کسی رو داره که بهش خبر میده،  و باز تو خانواده همسرت هم میتونه کسانی باشن کا آمار میدن، و از طرفی معلومه جاریت هم زرنگه و هم حسابگر،، از قبل فکر همه چیو میکنه و بعد میاد پیشت .. یجورایی سرک کشیدن تو زندگی دیگران و ازین به اون گفتن و ازون ب اون یکی،، و اتفاقا د اینجور افراد تو جمع همیشه خودشون رو خوب نشون میدن 🖐