2777
2789
عنوان

اگه شما باشید

261 بازدید | 25 پست

با یکی از اقوام شوهرم قهرم بعد حالا با شوهرش قهر کرده اومده خونه ی ما اصلا خوشم نمیاد باهاش حرف بزنم ولی بهش احترام گذاشتم پذیرایی کردم ولی باهاش صحبت نکردم حالا شوهرم میگه رشته تو شروع کن باهاش حرف بزن ولی من اصلا دلم نمیخاد بنظرتون چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرشوهرمه.دقیقا همین آدم قبلا خیلی ظلم کرده بهم خیلی زندگیمو بهم ریخته شوهرم بااون و برادرشوهر ام قهر بود حالا دیشب جمع شدن دور هم به بهانه ی قهر این آشتی کردن شوهرم انگار نه انگار اینا همون آدمای قبلن.به منم میگه باهاش حرف بزن

شما همون احترامی هم که گذاشتی از خانومی خودتونه . به اصرارهای شوهرتون توجهی نکنید . شما خودتون باید به فکر احترام خودتون باشید . موقعیت الانش مهم نیست چدن فردا شتید در این موقعیت نباشه . به ذاتش توجه کنید 

شما همون احترامی هم که گذاشتی از خانومی خودتونه . به اصرارهای شوهرتون توجهی نکنید . شما خودتون باید ...

اره دقیقا نمیدونم این با چه فکری باهاشون بگو و بخند داره کارایی که اینا سرش آوردن اصلا فکر کردن بهشم عذاب اوره

شما همون احترامی هم که گذاشتی از خانومی خودتونه . به اصرارهای شوهرتون توجهی نکنید . شما خودتون باید ...

حال رفتار شوهرمو هم میشناسم باید بگه تو سنگدلی و فلان منم با خانوادت همون جور رفتار میکنم.دیگه ایندفعه حال و حوصلشونو ندارم

اره دقیقا نمیدونم این با چه فکری باهاشون بگو و بخند داره کارایی که اینا سرش آوردن اصلا فکر کردن بهشم ...

متاسفانه قدر خودشو نمیدونه و همچنین قدر شما رو 

شما خودت کاری کن که فکر میکنی درسته 

به شوهرتم یاداوری نکن بدیهاشونو . چون تنها اتفاقی که میفته اینه که شوهرتون با شما بد میشه با خواهرش میگه میخنده شما بیشنر حرص میخوری 

متاسفانه قدر خودشو نمیدونه و همچنین قدر شما رو شما خودت کاری کن که فکر میکنی درسته به شوهرتم یاداوری ...

چکار کنم چند وز بعد که این رفت چون همشون آشتی کردن دوباره باید شوهرمو شیر کنن بنظرت چکار کنم

چکار کنم چند وز بعد که این رفت چون همشون آشتی کردن دوباره باید شوهرمو شیر کنن بنظرت چکار کنم

از موضعت کوتاه نیا ولی بدشون رو هم نگو شوهرت حساس تر میشه 

مردا اصولا لجبازن . پس لج میکنه باهات بیشتر از حد معمول میره سمتشون 

سکوت این جور مواقع عالیه ممیدونم سخت ترین کار اینه که حرف دلتو به زبون نیاری 

ولی سعی کن بیشتر خودتو مشغول کنی تو خونه که با شوهرت کمتر همکلام بشی ولی با شوهرت هم بداخلاقی و اخم و تخم نکن که راه بیشتر برای اونا باز میشه