2777
2789
عنوان

سوال دارم

171 بازدید | 24 پست

یک سوالی حقوقی دارم کسی از مسائل حقوقی اینا هست سردر بیاره من پدرو مادرم جدا شدن من با پدرم زندگی میکنم بیست سالمه میخام بدونم من اگ برم پیش مادرم پدرم میتونه شکایت کنه منو برگردونه میدونم از سنت حضانت خارجم ولی دوتا مسئله هست مامانم پرونده داره تو دادگاه یعنی ب بابام خیانت کرده بود دادگاهی شد و اینکه دوباره ازدواج کرده ازدواج موقت میخاستم بدونم منو میتونه برگردونه بابام؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شما بعد از ۱۸ سالگی اصلا تحت حضانت نیستی که کسی برات تصمیم بگیره کاملا با خودتهولی دلم واسه بابات سو ...

وقتی چیزی نمیدونی چرا قضاوت میکنید بابام نه آزادی میده بهم ن پول میده خودش ن میزاره کار کنم ن میزاره نصف بکشم تحقیر میکنم دست روم بلند میکنه یسری آنقدر زد منو با سیم سه راهی میزد رو بدنم سرم گرفته بود تو دستاش می‌کوبید اینور اونور

نری بهتره خوردت میکنه یا اینکه به بابات بگو چند روز میخوام برم پیش مامان برمیگردم برو ببین جو چجوری ...

مامانمم بی محبت هست ولی اندازه بابام اذیت نمیکنه بابام هر روز خوردم میکنه هر روززز 

مامانمم بی محبت هست ولی اندازه بابام اذیت نمیکنه بابام هر روز خوردم میکنه هر روززز

اگر با هم دیگه در ارتباط نیستن و مطمئنی به گوش بابات نمیرسونه 

به بابات بگو چند وقتی میخوام برم پیش مامانم 

برو یه چند روز بمون به مامانت بگو میخوام پیشت بمونم. 

ببین چی میگه. 

ولی فعلا به بابات چیزی نگو که از اینور مونده از اونور رونده نشی.