2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پنج سالی هست ازدواج کردیم و صاحب فرزند نشدیم.خودمون خواستیم و نشده.یه بارم دو سال پیش سقط کردم.بعد سقط افسردگی گرفته بودم و بچه نمیخاسم تا اینکه با اصرار شوهرم دوباره رفتم دکتر و همون داروهای همیشگی ایشالا هیچکس تو این راه چشم انتظار نباشه.اوناییکه تجربه دارن میدونن چقد سخته 

ازدواجمون سنتی بوده.شوهرم مرد رفیق بازیه و هرکاری کردم درست نشد که نشد.و این اخلاقش بیشتر از هرچی عذابم میده.چون همیشه درد تنهایی تو متاهلی بیشتر از مجردیه

یه بار قهر کردم رفتم خونه ی مامانم اینا دوباره با اسرار اینا برگشتم.امروز متوجه شدم که شوهرم یه پودری و داشت با دماغش میکشید گفتم چیه گف این محرک جنس یه خیلی عذر میخام که اینحوری میگم.ولی عکسشو واسه هرکی میفرستم میگن مواد مخدره

عزیزم دلم نمیخاد بترسی چون میدونم همینجوریش کلی استرس داری فقط میخوام ک عاقلانه پیش بریو اگر چیزی ک ...

آره حالم اصلا خوب نیس دستام می لرزه میترسم بزنه زیرش یا مثلا تفریحی استفاده کرده باشه تو آزمایش اینا مشخص نشه

آره حالم اصلا خوب نیس دستام می لرزه میترسم بزنه زیرش یا مثلا تفریحی استفاده کرده باشه تو آزمایش اینا ...

عزیزم راجع ب دارو تحقیق کردی؟

من سرچ کردم زده داروی محرک سیستم عصبی و اختلال کمبود توجه و بیش فعالیه

ولی خب مخدر محسوب میشه و اعتیاد اوره و عوارض زیادی داره

بهتره اول ببینی دلیلش برای مصرف این قرص چیه

و بهترین راه هم اینه ک تو یک فرصت مناسب بشینی و صحبت کنی و بگی من راجع ب امفتامین این چیزارو خوندم و نگرانت شدم 

دلیلت برای مصرف این قرص چیه؟ و از عوارضش بگو و ببین توضیح و واکنشش چیه

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز