2777
2789
عنوان

کاش حداقل بابام بهم محبت میکرد

50 بازدید | 5 پست

بابام آدم بدی نیست اما نمیتونه محبتشو کلامی نشون بده آخرین باری که بغلم کرد یا بوسیدتمو یادم نمیاد افکارش سنتیه مثلا واسه بیرون رفتن یکم اخم و تخم میکنه سر ساعت مشخصی باید خونه باشم که من بیرون نمیرم زیاد فقط واسه خرید یا وسایل ضروری احساس میکنم دارم افسرده میشم هیچ حرفی باهم نداریم انگار فقط شوهر مادرمه که حواسش بهمون هست و هوامونو داره جدیدا رفتار عموم با دخترشو دیدم راستش حسرت خوردم ۲۲سالمه و هیچ عشقی تو زندگیم نیست گاهی وقتا خیلی ناراحت میشم ولی هیچکاری از دستم بر نمیاد:)

عوضش سعی کن تو بیشتر محبت کنی از سر و کولش برو بالا شاید جواب داد 

حالا برعکسه من یکم سرد و ارومم ولی بابام زیاد سر به سرمون میزاره و بوس و بغل میکنه از منم ناراحته همش میگه مارو دوس نداری ولی نمیدونه دسته خودم نیست 

بابای توعم عین من 

نگو محبت نداره شاید تو دلشه تو برو سراغش

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترا ناراحت نباشین... لطفا به خودتون بیاید ... اینجور وقتا دخترا وفتی میبینن که پدراشون هیچ محبتی نمیبینن به سمت جنس مخالف گرایش پیدا می کنن و ممکنه با یک آدم اشتباه آشنا بشن و فکر کنن اون مرد رویا هاشونه و میتونن جای خالی پدر و با اون پر کنن و چقدر از اون فرد صربه میخورن و ازشون سو استفاده میشه مراقب خودتون باشین خوشگلا حتما در اینجور مواقع با یک روانشناس صحبت کنین حضوری نمی تونی آنلاین صحبت کن