2789
عنوان

این چه شغلیه

43 بازدید | 4 پست

یه نفر استوری گذاشته بود 

بعد یه حالت سمینار بعد نوشته بود کراس خانم فلانی کراس آقای فلانی

بعد هم یچیزایی در مورد الماس و یاقوت بود فک کنم یعنی مثلا فلانی الماس گرفته

این مال چه کسب و کاریه و این اصطلاحات یعنی چی

شاید مال این شرکت‌های فروش لوازم آرایشی هست یانه؟

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

چرت ترین و کثیف ترین شغل نتوورک . دوبار گولم ردن پولمو خوردن زهرمارشون بشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مثلا ی نفر تو شرکت کار میکنه باید عضو گیری کنه . تعداد عضواش براش میشن مجموعه ولی همکاری ک جزعه مجموعش نیست و یک محور جدا داره بهش میگن کراس .خیرسرشون

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مثلا ی نفر تو شرکت کار میکنه باید عضو گیری کنه . تعداد عضواش براش میشن مجموعه ولی همکاری ک جزعه مجمو ...

چه جالب تا حالا نشنیده بودم

اینطوری که گفتی یاد برنامه کلاهبرداریه افتادم که پول میذاشتی توی یه مدتی دوبار میکرد و تهش هم یسری سود کردن یسری هم پولشون خورده شد

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
چه جالب تا حالا نشنیده بودماینطوری که گفتی یاد برنامه کلاهبرداریه افتادم که پول میذاشتی توی یه مدتی ...

تو نتورک بالاسریا میخورن دستور میدن پایینیا دست و پا میزنن