من چند سالی بزرگترم ولی کی دیر رفتم دانشگاه حالا داداش کوچیکه دانشگاه دلخواهش رو نیاورد میخواد بیاد دانشگاه شهر خودمون بخونه و احتمال زیاد همکلاس میشم بعضی جاها
آره کاملا حق میدم به کسی که مجرد باشه و داداشش بخواد همکلاسش شه و از این موضوع ناراحت شه😂
الان موقعیت شما دقیقا برعکسه باید داداشتو بزاری جای من😂
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😂😂 به شوخی میگفت ببین دختر خوب نظرمو گرفت دیگه ردیفش کنه
😂😂خوبه پس باهم صمیمی هستین
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨ مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀
داداش منم بی پرده حرف میزنه منتها یکم کلمات نامناسب استفاده میکنه😂مامانم میگه ذلیل مرده حالا توام دیگه ازش یاد گرفتی 😂من بچه وسطم ی خواهر بزرگتر دارم اصن من ب کتفشونم نیستم 😂چسبیدن ب ته تغاریو گل دسته اول
😂😂منم وسطیم اتفاقا و وسطیا کم حاشیه ترین بچهان اولیا ناز نازو و قهرقهرو وسطیا مستقل تر و مطیع تر آ ...
دقیقاااااااا
یعنی ببین خواهرم اینقد لوسهههه اینقد لوسه بعضی وقتا با خودم فک میکنم این چجوری خواهر منه مامانم اینقد هواشو داره بقول خودش رو پر قو بزرگش کرده حالا من ده روز خونه نباشم هیچکس اصن متوجه نمیشه داداشمم ک تک پسر سوگلی مامانم تا میاد داخل مامان شروع میکنه قربون صدقه رفتن اینقد ک لوسش کردهههه