2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای آزمایش حتما باید برام دکتر بنویسم یا برم آزمایشگاه بدون نسخه برام انجام میدن؟ 

عزیزم هزینت زیاد میشه اینطور هم باید پول ویزیت بدی هم پول ازمابش یه راس برو ازمایشگاه بگو ازمایش تیتر بتا میخام بدم حتما بگو تیتر بتا 

عزیزم هزینت زیاد میشه اینطور هم باید پول ویزیت بدی هم پول ازمابش یه راس برو ازمایشگاه بگو ازمایش تیت ...

من ازمایش بتا دادم نتیجه اومد کمتر از ۲.حالا چون تیتر انجام ندادم ممکنه اشتباه شده باشه نتیجه؟ دارم از استرس میمیرم  

من ازمایش بتا دادم نتیجه اومد کمتر از ۲.حالا چون تیتر انجام ندادم ممکنه اشتباه شده باشه نتیجه؟ دارم ...

نه عزیزم متاسفانه برا شما منفیه دکترا همیشه بعده اینکه ازمایش مثبتو میبری پیششون یه دور دیگه میفرستن واسه تیتر بتا که اگه بالای ۱۵۰۰بود میف ستن برا سونو تشخیص قلب 

نه عزیزم متاسفانه برا شما منفیه دکترا همیشه بعده اینکه ازمایش مثبتو میبری پیششون یه دور دیگه میفرستن ...

متاسفانه چیههههه بگو خوشبختانه ما تازه قراره رابطمونو بعد صفر رسمی کنیم  

اگه خارج رحم باشه چی

متاسفانه چیههههه بگو خوشبختانه ما تازه قراره رابطمونو بعد صفر رسمی کنیم     اگه خارج رحم ...

خب خوشبختانه منفی شده بعدم خارج رحمم میشد باز بتات باید عددش زیاد میشد چرا استرس الکی داری منفیه دیکه