2777
2789
عنوان

المپیاد ریاضی

83 بازدید | 9 پست

سلام من کلاس دهمم رشته ام تجربی

ریاضی نهمم ضعیفه ولی میتونم قویش کنم هوش ریاضی خوبه چون مدرسه نرفتم چییزی از نهم بلد نیستم

بنظرتدن میتونم المپیاد دهم‌شرکت کنم؟چیزیم از المپیاد نمیدونم همینجوری یذفعه تصمیم گرفتم انسال شرکت کنم

اگ فکر میکنی میتونی مدال بیاری ارهولی اگ نه وقت تلف کنیه درسات ضعیف میشن کنکورتم که وقتی براش نمیم ...

نمیدونم میتونم یا نه

فق میدونم هشتم ریاضیم خیلی خوب بود بهترین کلاس بودم بدون اینکه تلاش زیادی کنم

چون هردز کیرفتم مدرسه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه چون المپیاد ریاضی قابل مقایسه با درس های ریاضی که تا الان خوندی نیست اگر بری خدایی نکرده مدال نیاری کنکور هم از دست میدی چون امتحانات نهایی براتون هر سه سال تاثیر داره 

نمیدونم میتونم یا نهفق میدونم هشتم ریاضیم خیلی خوب بود بهترین کلاس بودم بدون اینکه تلاش زیادی کنمچون ...

هشتم که ریاضیش اسون بود من خودمم بیست شدم هم ترم اول هم دوم

ولی نهم سختر بود و خب گند زدم

نمیدونم اگ هدف جدیته تلاش کن برات

منم دهم تجربیم موفق باشی

و اینکه المپیاد ریاضی برای شما که رشتت تجربیه عملا بی فایده است مثلا نمیتونی با مدال طلای المپیاد ریاضی بری دانشجوی پزشکی بشی فقط میتونی بدون کنکور توی حوزه های ریاضی و مهندسی و …. دانشجو بشی اگر مدال طلا بیاری 

و اینکه المپیاد ریاضی برای شما که رشتت تجربیه عملا بی فایده است مثلا نمیتونی با مدال طلای المپیاد ری ...

خب من میخوام کنکور ریاضی بدم

چون کلاس هفتم ریاضیمو گند زدم تو هدایت تحصیلی رشته ریاضی رو نیاوردم

خب من میخوام کنکور ریاضی بدمچون کلاس هفتم ریاضیمو گند زدم تو هدایت تحصیلی رشته ریاضی رو نیاوردم

من نمیخوام پشیمونت کنم فقط میگم همه جوانب رو بسنج مثل همون امتحان نهایی و کنکور که گفتم…

چون بعضی از بچه هایی که المپیاد می‌رن و طلا میارن از نهم حتی برای المپیاد درس خوندن