2777
2789
عنوان

حساسیت غذایی

73 بازدید | 7 پست

حساسیت شدیدی به مرغ مجلسی دارم فقط تو خونه درست میکنم اینجوری نمیشم ولی اگر برم عروسی یا مجلس کلی غذا مرغ باشه دو قاشق بخورم چشمام سیاهی میره رنگم میپره انگاری دارم خفه میشم ادویه خاصی میزنن یعنی چرا اینجوریه شوهرم میگه به خودت تلقین میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم خدای آلرژی هستم و کل خانواده البته. هر کدوم یه واکنشی داریم. ما به همه ادویه ها و بعضی میوه ها و خیلی از مواد غذایی آلرژی داریم. مرغ مجلسی ادویه زیاد داره. دارچین. فلفل سیاه. پاپریکا. و خیلی چیزای دیگه. خواهر من لیمو ترش تو غذا باشه دقیقا مثل شما میشه. شاید فشارت می افته. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
من خودم خدای آلرژی هستم و کل خانواده البته. هر کدوم یه واکنشی داریم. ما به همه ادویه ها و بعضی میوه ...

نمیدونم رنگم سفید میشه تا ده دقیقه حالم بد میشه چشمام سیاهی میره نمیتونم نفس بکشم

نمیدونم رنگم سفید میشه تا ده دقیقه حالم بد میشه چشمام سیاهی میره نمیتونم نفس بکشم

فشارت می افته. حساسیت چشم سیاهی نمیره. سوزش چشم و تنگی نفس داره ولی رنگت میپره و چشمات سیاهی میره فشارت می افته . اگه دوباره اینجوری شدی سریع دراز بکش پاهاتو بذار یه جای بلند.‌ اگه حالت خوب شد بعد چند دقیقه پس فشارت افتاده نشد همون حساسیته. البته مطمئنم فشارت می افته.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه