2777
2789
عنوان

پاییز

69 بازدید | 12 پست

دلم میخواهد زودتر پاییز بیاد و روی برگها قدم بزنم بعد هم برم یه کافه ای جایی چای یا قهوه بخورم

من از پاییز متنفر بودم ولی امسال ناگهان عوض شدم از چیزهایی که بدم میومد خوشم میاد، نمیدونم چه اتفاقی برام افتاده؟؟؟

⁦⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تغییر سن؟تغییر شرایط؟عاشق شدن؟

گزینه وسط درستتر هست،با یه دوستی که فکر میکردم صمیمی هستیم ناگهان بعد نه سال ارتباطمون قطع شد و روی روحیه من تاثیر بدی گذاشت،درسته تو ظاهر سعی میکنم بگم مهم نیست ولی واقعیت یکم متفاوته

⁦⁩⁦
گزینه وسط درستتر هست،با یه دوستی که فکر میکردم صمیمی هستیم ناگهان بعد نه سال ارتباطمون قطع شد و روی ...

منم تجربه داشتم یهو آدم شوکه میشه،هی میخواد فکر نکنه نمیشه هی مرور میکنه اون چند سال رابطه رو

حس خیلی بدیه

منم تجربه داشتم یهو آدم شوکه میشه،هی میخواد فکر نکنه نمیشه هی مرور میکنه اون چند سال رابطه روحس خیلی ...

بله دقیقا همینه شوک عصبی بهم وارد شد و علتی هم برای این رفتارش پیدا نکردم بیشتر شوکه شدم ...حس تلخیه متاسفانه،اینکه بیشتر ادم دلش برای خودش میسوزه که چرا اینقدر انرژیگذاشتم برای کسیکه فقط نقش دوست رو بازی کرده و ....

⁦⁩⁦
بله دقیقا همینه شوک عصبی بهم وارد شد و علتی هم برای این رفتارش پیدا نکردم بیشتر شوکه شدم ...حس تلخیه ...

دقیقا دقیقا منم علتی پیدا نکردم که چرا!و خیلی اذیت شدم حالا من فکر میکنم سنم بیشتر از شماست ۳۷ ساله هستم و ۱۷ سال با اون دوستم رابطه داشتم خیلی شوکه شدم از قطع ارتباطش و بسیار دلسرد

دقیقا دقیقا منم علتی پیدا نکردم که چرا!و خیلی اذیت شدم حالا من فکر میکنم سنم بیشتر از شماست ۳۷ ساله ...

نه عزیزم من ۴۵ سالمه، خیلی جویای علت شدم از  خودش، اخه ما ظهر باهم ناهار خوردیم گفتیم و خندیدیم شبش پیغام دادکه نمیخواهد دوستی ادامه پیدا کنه،البته سالی یه بار یه بهونه ای میاورد برای دعوا کردن و من همیشه پیشقدم میشدم برای اینکه حق با تو هست، امسال خیلی ناراحت بودم درک نمیکردم رفتارهاش رو ، یهویی با یه نوع اختلال اشنا شدم که دوستم خود شیفته پنهان هست و همه رفتارهاش دلیلش اینه، نمیتونم توضیح بدم چه حالی شدم، وقتی با واقعیتی روبرو شدم که اصلا برام قابل درک نبود اینکه هیچ وقت دوستم نداشته اینکه فقط داشته تئاتر بازی میکرده ولی من همه انرژیم رو براشگذاشته بودم

⁦⁩⁦

جویا نشید دیگه عزیزم،چیزی ازش نپرسید و اگر هم خواست دوباره ارتباط برقرار کنه به هیچ عنوان اجازه ندید ،مشکل از من و شما هم فکر میکنم بوده اینقد دیر شناختیم دوستامون رو ،به اصطلاح البته دوست.

جویا نشید دیگه عزیزم،چیزی ازش نپرسید و اگر هم خواست دوباره ارتباط برقرار کنه به هیچ عنوان اجازه ندید ...

بله دقیقا موافقم ، البته به غیر دیر شناختن، اینکه اینقدر دوستشون داشتیم که مشکلات و دلیل رفتارهای عجیب غریبشونو به خودمون نسبت میدادیم .

نه عزیزم دیگه جویا نمیشم اصلا.

⁦⁩⁦