2777
2789
من ۷ سال جلوگیری کردم و تو ۳۰ سالگی بعد از تصمیم به بارداری و عدم جلوگیری سه ماه نکشیده باردار شدم. ...

بدن با بدن فرق داره

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاندوم خطر نداره؟! چون رشته ام سخته نمیتونم اونطوری با بچه درس بخونم

نه عزیزم کاندوم بی خطره به شرطی ک قبل از دخول حتما استفاده کنین.

چون قرص ممکنه تنبلی تخمدان برات بیاره .ولی کاندوم بهترین روشه میتونی برای اطمینان بعد از هر اقدام چک کنی ک سالم مونده باشه.

اصلا نگران نباش.

فقط بنظرم حتما یه کار بکن.هم خودت هم شوهرت هر ۶ ماه برید چکاپ‌.

شوهرت آز اسپرم بده هر ۶ ماه ک خیالتون راحت باشه مشکلی پیش نمیاد.خودتم برو دکتر معاینه و سونو هر ۶ ماه ک خیالت از تخمدوناتو و تخمک گزاریت راحت باشه .

چون طولانی مدت میخاین جلوگیری کنین حتما حتماااااا مرتب جفتتون چکاپ بشین.

عزیزم هنوز سنتم پایینه خداروشکر ولی بنظرم ببین اگ میتونی بعد از ۳ چار سال بچه دار شو .چون درسته ک درس خیییلی مهمه ولی زبونم لال نمی ارزه اگ قرار باشه بعدش بچه دار نشی.

ولی با چکاپ خیالت راحت میشه ک مشکلی نیست و با کاندومم ک راحت جلوگیری میکنی.

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
من خودم ماما هستم از لحاظ علمی گفتم.کاری به کار پول دوستها ندارم

سلام ببخشید شما ک ماما هستین من یه سوال دلشتم

واسع درمان پرولاکتینم اتیسترون و داستینکس میخورم.یه بسته از اتیسترون مونده بود این ماه از روز دوم پریودی مصرف کردم بعد پریودی مدام لکه بینی دارم.میشه بکید علتش چیه؟ماه پیش مشکلی نداشتم و البت قرص داستینکسم این ماه تموم شده و فقط اتیسترون میخورم.ممنونم اگ جواب بدید نگرانم

من خودم ماما هستم از لحاظ علمی گفتم.کاری به کار پول دوستها ندارم

سلام،  من دیشب رابطه مشکوک داشتم چون اگه خدا بخواد پسر می خوام مجبور شدم قرص اورژانسی بخورم حالا اگه فردا یا پس فردا کینم مثبت شد می تونم اقدام کنم چقدر امکان بارداری هست می شه يه کم توضیح بدین