سلام دوستای گلم من خیلی از زندگی خسته شدم شوهرم همش منو میزنه خانوادمم پشتم نیستن یعنی راضی به طلاق نیستن یه بچه دو ساله هم دارم نمیتونم طلاق بگیرم نه پشتوانه دارم نه کار نه پول بچمم احتمالا ازم میگیرن میمیرم .من میخوام خودکشی کنم الان رفتم هرچی قرص داشتم ریختم فقط فیفل و فلوکستین و نوافن بود هرکدومو چهار پنج تا داشت خوردم اینا که نمیکشه ولی از حرصم خوردم نمیدونم چیکار کنم توروخدا نصیحت نکنید کار من از این چیزا گذشته راه جلو پام بزارید
دارین به خودتون آسیب وارد میکنید با این کار هیچکس دلش به حالتون نمیسوزه فقط خودتی و خودت . پس قوی باش و اگه فکر میکنی با طلاق آرامش داری و زندگیت بهتر میشه این کارو انجام بده . بچه هم تا ۷ سالگی پیش مادره بعدش خودش تصمیم میگیره
وای عزیزم این چه کاریه یه دوستی داشتم با سه تا بچه خودکشی کرد شوهرش اعتیاد داشت بچه کوچیکش رو که نه ماهه بود دادن به کسی دخترش رو هم تو 13 سالگی به زور شوهر دادن یکی خوابشو دیده گفت تو بیابون می دوید و جیغ می کشید نکن این کارو به خدا پناه ببر
خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
خدا ازکسی ک حالت رو خراب کردهنگذره آبجی جونم این دنیا بس نیست داریم میمیریم زنده میشیم جهنم جلو چشم مونه اون دنیا رو هم بسوزیم فکر خودکشی نکن عزیزجون من خودم هیچ کدوم از خونواده ام پشتم نبودن دوسال قهر کردم ی مدت این ور اونور بودم تا شوهرم اومد دنبالم تعهد داد و رفتم سر زندگیم عزیزم خیلی از ما مشکلات داریم دستش بشکنه چرا میزنتت