2777
2789
خیلی چرت شدهاصلا جذابیت نداره دیگه

دقیقا تو در تو اعصاب خورد کن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروغ هم دانشگاهی فخرالدین بود که فک کنم جهانگیر و فخرالدین دوسش داشتن واسه همین فخرالدین کشید کنار ک جهانگیر بهش برسه ولی فروغ فهمید جهانگیر ساواکیه..

فخرالدینم تو ایران میخواست جهانگیرو بکشه ولی زنده موند و اینکه فخرالدین کلا با نظام شاه مشکل داشت دیگه واسه جاسوسی رفته بود ایران واسه همینم این جهانگیر ازش کینه داره

وادیِ فراق!
فروغ هم دانشگاهی فخرالدین بود که فک کنم جهانگیر و فخرالدین دوسش داشتن واسه همین فخرالدین کشید کنار ک ...

هویت فخر الدین عرب نیست فک کنم؟ یادمه اون حاج ملک هم ک پدر وسهر دیبا بود  فخرالدین بهش میگفت بابای منو تو کشتی....

فک کنم باباش اسدالله نبوده . 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
هویت فخر الدین عرب نیست فک کنم؟ یادمه اون حاج ملک هم ک پدر وسهر دیبا بود فخرالدین بهش میگفت بابای م ...

فخرالدین پدرش ایرانیه و مادرش عراقیه..

واقعا؟ من چون اوایل سریال زیاد جذاب نبود اون قسمتا رو ندیدم دقیق یادم نیست

وادیِ فراق!
هویت فخر الدین عرب نیست فک کنم؟ یادمه اون حاج ملک هم ک پدر وسهر دیبا بود فخرالدین بهش میگفت بابای م ...

چرا اسدالله لوده منتها اسدالله هم فعالیت سیاسی میکرده بعد حاج ملک لوش دا  به خاطر اینکه که فقط یک نفر اعدام بشه وبقیه  ا نکشند.

چرا اسدالله لوده منتها اسدالله هم فعالیت سیاسی میکرده بعد حاج ملک لوش دا به خاطر اینکه که فقط یک نف ...

نمیدونم ی جایی سیمین ب طوبی گفت مرگ اسدلله و اون برادر فخرالدین  کار شیث بوده‌ . من خس میکنم فخرالدین بچه اشدلله نیست.

چون جهانگیرم تهدیدش کرد ب هویتش . 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
نمیدونم ی جایی سیمین ب طوبی گفت مرگ اسدلله و اون برادر فخرالدین کار شیث بوده‌ . من خس میکنم فخرالدی ...

خب اینکه گفته کشتنشون کار شیثه چه ربطی داره به اینکه فخرالدین پسرش نباشه تازه نگفت کار شیثه اون فقط کشتنشون منتها همه احتمال میدن که شیث به خاطر ارث ومیراث کشتنش منظورجهانگیر

م از هویت واقعی فخرالدین یعنی نفوذی بودنش تو ارتش عراق واینکه از مخالفان نظام شاهنشاهی ایران ده منظورش این بود.

فخرالدین پدرش ایرانیه و مادرش عراقیه..واقعا؟ من چون اوایل سریال زیاد جذاب نبود اون قسمتا رو ندیدم دق ...

فقط من موندم مگه عراق حالادورام پهلوی مگه با ایران دوست بودند که حالا مثلا جهانگیر فخرالدین را تهدید میکنه وبهش میگه که له حزب میگه که طرفدار نظام‌فعلی ایرانند والا همون زمان‌شاه هم چند بار میخواست به ایران حمله کنسولی جرات نداشتند پس معنیش این نیست که اون موقع با ایران دوست بودند.

فقط من موندم مگه عراق حالادورام پهلوی مگه با ایران دوست بودند که حالا مثلا جهانگیر فخرالدین را تهدید ...

اره اون موقع رابطشون با ایران خوب بود چون همین صدام و نظامش همش کار امریکا بود و خود رژیم شاهم کار امریکا بود اینطوری راحت تر میتونستن تو ایران نفوذ کنن و رابطشون هم فقط بخاطر نفوذو اینا بهتر بود ولی بعدش که انقلاب شد دیگه دیدن نمیتونن تو ایران نفوذ کنن دیگه تصمیم ب جنگ گرفتن تا شاید بخشی از ایران رو مال خودشون کنن

وادیِ فراق!
اره اون موقع رابطشون با ایران خوب بود چون همین صدام و نظامش همش کار امریکا بود و خود رژیم شاهم کار ا ...

چقد امشب مزخرف بود فخر الدین مرد

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
چقد امشب مزخرف بود فخر الدین مرد

دیگه داره خیلی غمگین میشه

از اینورم این ساعدم ک با طوبی مشکل داره اومد با شیث دس ب یکی کرد فخرالدینو بکشه😐 الان باز میاد طوبی رو سرویس میکنه تو یکی از تیزرا هم نشون داد

وادیِ فراق!