2777
2789
عنوان

حقوقش خیلی کمه

950 بازدید | 66 پست

من ۱۶ سالمه از خیلی وقت پیش دنبال کار بودم به خاطر وضعیت مالی تابستونم هیچ کلاسی ثبت نام نکردم خلاصه خیلی اعصاب خورد کن بود 

الان یکار پیدا شده ماهی ۵۰۰ تومن   از نظرم کمه ولی پشت سیستمه کاممیوتره و قراره بهم یاد بدن مربوط به رشتمه حسابداری  میرزه میگید 

۵ ساعت در روز 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

این حقوق دو سه روزه نه یک ماه🤧

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

500 در ماه؟؟؟؟؟ 

اونم پنج ساعت در روووز؟ 

ببخشید ولی خلی مگه؟ 

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند.

اگه هدفت یادگیری برای آینده کاریه برو یک 

چندوقت  تو هدفت چیزدیگس 

منشی فروشندگی که نیس که بگی کم یازیاده 

همین کارتو اگه قشنگ یاد بگیری و سابقه داشته باشی بعداً حقوقت بالاس 

هزینه رفت و آمد هم نمیشه چه گدان اونا دیگه۵۰۰ تومن چه دردی از زندگیتو دوا میکنه

رفتو امدش با خودشونه اره برای یاد گیریه کارشم  واقعا سخت نیست نمیدونم 

بیکارم اخه بعدشم بهم یاد میدن دیگه ...

یاد دادن چیه آخه

الان هرچی بخوای از تو یوتیوب یاد میگیری

مخصوصا کارای سیستمی

من بودم نمیرفتم

اگه میخوای یاد بگیری دو روز در هفته برو یاد بگیر ماهی ۵۰۰ بهت بدن میشه ساعتی ۱۲ تومن

کمه ولی معقول تره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
500 در ماه؟؟؟؟؟ اونم پنج ساعت در روووز؟ ببخشید ولی خلی مگه؟

چیکار کنم بشینم تو خونه اخه خوبه شاید بعدا راه افتادم بیشترم بدن هزینه رفتو امدم با خودشونه خوب