2777
2789
عنوان

بد دهنی شوهر

223 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ،من ۱۲ سال هس ازدواج کردم و توی این مدت سختی زیاد کشیدم هم از نظر مادی هم عاطفی،الان تو فکر جدایی هستم ،همسرم خیلی بد دهن هس فحاشی می کنه و حرفای خیلی زشتی میزنه حتی جلوی بچه ،درست وقتی باردار بودم بهم خیانت کرد و من متوجه شدم، توی اتاق زایمان وقتی بچم بدنیا اومد فقط گریه می کردم و نفرینش می کردم ،وقتی اومد خواستگاری هیچ نداشت حتی یه انگشتر هم برای من نخرید اما من گفتم اشکالی نداره و.‌‌...الان دیگه تحملشو ندارم ،اگه بخوام یکی از حرفای زشتشو بگم بهم میگه حرومزاده 😔دلمو هزار بار شکسته ،پدر من ۳ سال پیش فوت کرده دائم فحش پدر میده بهم .تو رو خدا بگید چه کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا که پدر نداری به نظرم طلاق نگیر، بی خیال بذار اونقدر فحش بده تا جونش دربیاد، الان با بچه بدون پد ...

شآغل نیستم ،یه خونه به نامم زده و یه کامیون که می تونم قانونی بفروشم و با پولش یه کاری کنم 

چه بی ادب 

باهاش حرف نزن راجب هیچی حتی نظر پرسید

اگه گفت چرا حرف نمیزنی بگو حرفی با آدم بی ادب ندارم

جدی میگم اصلا اصلا باهاش حرف نزن چطور به پدرت فحش میده میتونی حرف بزنی

شآغل نیستم ،یه خونه به نامم زده و یه کامیون که می تونم قانونی بفروشم و با پولش یه کاری کنم

اگه پول نزدی حسابش به راحتی میتونه پس بگیره

یه پولی رو بزن حسابش،نگو هم بخاطر چیه،از وکیل بپرس ببین تا چن بریزی خوبه

چه بی ادب باهاش حرف نزن راجب هیچی حتی نظر پرسیداگه گفت چرا حرف نمیزنی بگو حرفی با آدم بی ادب ندارمجد ...

موقع عصبانیت به خواهر و مادر خودشم فحش میده ،انقد ازش حرفای جور واجور شنیدم انگار عادت کردم ولی یکبار بد دهنی نکردم بهش چون تو ذاتم نیس ،فقط جلوش میگم جواب فحش هاتو میزارم با خدا ،ولی خدا هم در برابرش سکوت کرده ،روز به روز بیشتر گوشه گیر میشم با هیچ کس رفت و آمد ندارم .

اگه پول نزدی حسابش به راحتی میتونه پس بگیرهیه پولی رو بزن حسابش،نگو هم بخاطر چیه،از وکیل بپرس ببین ت ...

پول خونه و ماشین کلا از حساب خودم پرداخت شده ،حتی یک هزاری هم بابت خونه و....از حساب خودش جابجا نکرده.

پس شوهر خوبیه

به نامم زده چون خودم وادارش کردم اینا رو بخره ،ارزه نداره صد هزار تومن رو مدیریت کنه همیشه حساب ها دست خودم بوده ،چون اوایل دست خودش بود همیشه لنگ ده هزار تومن می‌شدیم دیگه گفتم بسپار دست خودم گف باشه ببینم چه کردی ،امید نداشت خونه دار بشه خودم هلش دادم و.....

موقع عصبانیت به خواهر و مادر خودشم فحش میده ،انقد ازش حرفای جور واجور شنیدم انگار عادت کردم ولی یکبا ...

بده به خانواده خودش 

حاصل تربیتی مامانشه دیگه،نوش جان مامانش

چرا باید به پدر مرحوم شما فحش بده

خیانت هم که میکنه

حرف بد به خودتم که میزنه

و تو فقط با سکوت احساسات منفیتو سرکوب می‌کنی

من اگه بودم به احترام روح پدرم ی کلمه باهاش حرف نمی‌زدم..حتی ی حرف معمولی روزمره

مگر اینکه پشیمون باشه و عذرخواهی کنه

ولی خیانت چی؟

به نامم زده چون خودم وادارش کردم اینا رو بخره ،ارزه نداره صد هزار تومن رو مدیریت کنه همیشه حساب ها د ...

به هر حال هر مردی از این دست و دلبازی ها نمیکنه، به نظرم آدم خوبیه فقط بد دهنه

بده به خانواده خودش حاصل تربیتی مامانشه دیگه،نوش جان مامانشچرا باید به پدر مرحوم شما فحش بدهخیانت ه ...

من از یه آدم شر و شیطون تبدیل شدم به یه آدم کم حرف و فراری از جمع ،موهامم انقد سفید شدن دل و دماغ رنگ گذاشتن هم ندارم ،حرف زیادی باهاش نمیزنم چون هر حرفی بزنم تهش فحش میده ،رفتارش با بچه هم خوب نیس سر هر چیز کوچیکی داد میزنه سرش اونم بغض می کنه میره تو اتاقش خوابش میبره ،😔

به هر حال هر مردی از این دست و دلبازی ها نمیکنه، به نظرم آدم خوبیه فقط بد دهنه

بد دهنی خیلی بده ،کافیه تو محیط بیرون یکی بهش بگه بالا چشمت ابرو داری چنان صداشو میبره بالا و فحش میده که من فقط یه گوشه قایم میشم که مبادا کسی منو ببینه من بجای اون خجالت می کشم