2789
عنوان

پول و پارتی

120 بازدید | 3 پست

دوستان قشنگه فیلمش؟

نمیدونم برم یا نرم شک دارم

با فامیل هم میخوایم بریم بد نباشه؟؟

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

سلام

من فقط از شما یه سوال پرسیدم میتونستی جواب ندی میخواستم خیر سرم راهنماییت کنم آره مادر ها اشتباه میکنن منم اشتباه می کنم انسان جایز الخطاست میخواستم به زندگیت گوش کنم اما تو از اول فش دادی پیامش هست برو تو تاپیک "من چه جور کاربریم" رو بخوان اولین فشت خنگ بود یه دو سه تا دادی هیچی نگفتم

تو آخرین تاپیکت یه کامیون فش بارم کردی اما من فقط دو جا بهت بد فش دادم

الانم تاکید می کنم دیگه بعد این پیام هیجی نگو چون باهات قانونی برخورد می کنم اصلا تهدید نمیکنم واقعا دارم میگم بابام قاضیه منم این سایت برام مهم نیست اومدم فقط یه سر بزنم بعدشم میرم  

ما بی کس و کار نیستیم من خیلی تحصیلاتم از شما بالا تره یه دکترای تو داری بهش مینازی، عقده ای تویی که اینجا میگی دکترا دارم اگه واقعا هم داشته باشی در واقع نداری انقدر پَستی که مدرک تو اینجا میگی برو گوگل سرچ کن بازیگرانی که دکترا دارند  

میگی کاربری دست چند نفره اگه دست چند نفره باید تو توضیحات بگی اینا خز بازی و سوسول بازی نیست باید بگی طرف از حرفات سوء استفاده نکنه

من کسی نفرین نمیکنم مگه اینکه خیلی اذیتم کرده باشه یادت باشه یادت باشه دل یه نفر رو شکوندی اگه تو زندگیت از یه جا خوردی بدون کجاست من بچهاتو نفرین نمیکنم این بندگان خدا گناهی ندارن ان شاء الله یه روزی سرت بیاد

میخوای گزارشم کنی گزارش کن ولی من هم تو رو گزارش زدم به نی نی یار ها هم گفتم 

سلاممن فقط از شما یه سوال پرسیدم میتونستی جواب ندی میخواستم خیر سرم راهنماییت کنم آره مادر ها اشتباه ...

عزیز کاربری دست دو تفره یعنی کاربر قبلی اون تاپیکایی که میگی رو نوشتع

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز کاربری دست دو تفره یعنی کاربر قبلی اون تاپیکایی که میگی رو نوشتع

باشه ولی من این راهی که رفتی رو آسفالت کردم، گفتم اگه واقعا دو نفر بود باید میگفتید این گفتن اینکه دست دو نفره خز بازی نیست، 

بعد یه سوال اگه دست دو نفره پس چرا اون کاربر گفت دست چند نفره ؟ چند نفر معمولا یعنی دو به بالا 

حالا اینو کاری ندارم 

جالب اینجاست اینکه هر دو تون تاکید می کنم هر دو تون بچه ۱۴ و ۵ ساله دارید حالا ۵ رو کاری ندارم هر دو تون دو تا بچه دارید 

مگه میشه مگه داریم !!