سلام
من فقط از شما یه سوال پرسیدم میتونستی جواب ندی میخواستم خیر سرم راهنماییت کنم آره مادر ها اشتباه میکنن منم اشتباه می کنم انسان جایز الخطاست میخواستم به زندگیت گوش کنم اما تو از اول فش دادی پیامش هست برو تو تاپیک "من چه جور کاربریم" رو بخوان اولین فشت خنگ بود یه دو سه تا دادی هیچی نگفتم
تو آخرین تاپیکت یه کامیون فش بارم کردی اما من فقط دو جا بهت بد فش دادم
الانم تاکید می کنم دیگه بعد این پیام هیجی نگو چون باهات قانونی برخورد می کنم اصلا تهدید نمیکنم واقعا دارم میگم بابام قاضیه منم این سایت برام مهم نیست اومدم فقط یه سر بزنم بعدشم میرم
ما بی کس و کار نیستیم من خیلی تحصیلاتم از شما بالا تره یه دکترای تو داری بهش مینازی، عقده ای تویی که اینجا میگی دکترا دارم اگه واقعا هم داشته باشی در واقع نداری انقدر پَستی که مدرک تو اینجا میگی برو گوگل سرچ کن بازیگرانی که دکترا دارند
میگی کاربری دست چند نفره اگه دست چند نفره باید تو توضیحات بگی اینا خز بازی و سوسول بازی نیست باید بگی طرف از حرفات سوء استفاده نکنه
من کسی نفرین نمیکنم مگه اینکه خیلی اذیتم کرده باشه یادت باشه یادت باشه دل یه نفر رو شکوندی اگه تو زندگیت از یه جا خوردی بدون کجاست من بچهاتو نفرین نمیکنم این بندگان خدا گناهی ندارن ان شاء الله یه روزی سرت بیاد
میخوای گزارشم کنی گزارش کن ولی من هم تو رو گزارش زدم به نی نی یار ها هم گفتم