2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

انشاالله که بتونی مهم اینه همه تلاشتو بکنی و بعدا نگی کاش کم کاری نکرده بودم 

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

آره ولی نباید اصلا استراحت کنی بکوب فقط باید بخونی روزی یک ساعت یا دوساعت فقط استراحت بقیه همه باید بخونی

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

اگه تلاشت با استمرار باشه چرا که نه!✨️🤍🫂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دنبال تایید نباشاونم اینجابگم نمی تونی نمیخونی بیخیال

عزیزم پزشکی میخونی درسته؟ 

یه چیزی بگم ، من پایه خوبی دارم استعداد دارم یعنی صفر صفر نیستم 

از نظر تو نمیشه؟ یا پیشنهادی برای ممکن شدنش داری

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

عزیزم پزشکی میخونی درسته؟ یه چیزی بگم ، من پایه خوبی دارم استعداد دارم یعنی صفر صفر نیستم از نظر تو ...

رتبه ام شد ۳ هزار اگه خدا بخواد بله پزشکی

من دو سال دور بودم دانشجو مامایی بودم ۱۴۰۱ قبول شدم

وقتی من بعد دوسال تونستم توهم میتونی 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

رتبه ام شد ۳ هزار اگه خدا بخواد بله پزشکیمن دو سال دور بودم دانشجو مامایی بودم ۱۴۰۱ قبول شدموقتی من ...

چقدر خوشحال شدم برات که تونستی به هدفی که داشتی برسی💙

الهی آمین عزیزم⚘️⚘️

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

چقدر خوشحال شدم برات که تونستی به هدفی که داشتی برسی💙الهی آمین عزیزم⚘️⚘️

یه کار میگم بکن رتبه برتر میشی نشدی توف کن بهم

گوشیتو جمع کن

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕