محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 عنوان دعا میکنین 68 بازدید | 13 پست سلام میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم 🥺💔 من واقعا هرچی خدارو صدازدم جوابمو نداد شما میشه به خدا بگید شاید صدای شمارو شنید یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 1403/06/29 | 21:39 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2635 ببین یه تاپیک زدن ۵ دیقه پیش واس حاجت روایی من شرکت کردم برو ببین اگه چیزی مونده بردار ختم دسته جمعی خیلی حاجت میده
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 ببین یه تاپیک زدن ۵ دیقه پیش واس حاجت روایی من شرکت کردم برو ببین اگه چیزی مونده بردار ختم دسته جمعی ... ختم قرآن برای حضرت محمد ؟ یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
دخترکوردایران عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 393 شماهم برا سلامتی مامان من دعا کن فردا ام ار ای کبد داره سالم باسه توروخدا دعا کن
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 انشاالله ب حاجتت میرسی من برات حمد میخونم مرسی قشنگم چشم من برای مادرت 100تا صلوات میفرستم خبرم کن از حالش😔 یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 نتونستم تگت کنم برو تایپیک این خانوم awaaaa دیر رسیدم بنظرت خدم این ختمو کامل بردارم بخونم میشه؟ یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2635 دیر رسیدم بنظرت خدم این ختمو کامل بردارم بخونم میشه؟ بله حتما جوابه
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 بله حتما جوابه حاجت من خیلی سخته خدا جوابمو نداده تاحالا خیلی ناامیدم کلی ختم برداشتم تاثیری نداشته اینو امتحان میکنم 😢 میشه هرچی درمورد این ختم میدونین بگین امید پیدا کنم 😔 یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
دخترکوردایران عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 393 مرسی قشنگم چشم من برای مادرت 100تا صلوات میفرستم خبرم کن از حالش😔 خدا خیرت بده انشاالله چشم انشاالله با خبر خوب بیام
شیلا۳۱ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2635 حاجت من خیلی سخته خدا جوابمو نداده تاحالا خیلی ناامیدم کلی ختم برداشتم تاثیری نداشته اینو امتحان میک ... کلا این ۳ تا موردی ک داخل ختم بود خیلی ب تنهایی حاجت میده حالا هر ۳ باهم ک خیلی بهتره نمیدونم حاجتت چیه امیدوارم یه چیز محال و عجیب غریب نخوای ک نشه
محددثه مدیر استارتر عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 4297 کلا این ۳ تا موردی ک داخل ختم بود خیلی ب تنهایی حاجت میده حالا هر ۳ باهم ک خیلی بهتره نمیدونم حاجتت ... مرسی اجی یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن