2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب برای پیش نیازش اتوکدنمی خوادبلدباشی؟من ۴۰ سالم هست برم یادبگیرم بدردم می خوره؟

ن خودش مجزاست  سخته باید کلی کار کنی تا حرفه ی بشی  بعد رزومه بسازی دنبال کار باشی

تو ب تحریک فلک، فتنه‌ای دوران منی                     من ب تصدیق نظر، محو تماشای توام                                               فروغ بسطامی  
پس این طوری که میگی بدردمن نمی خوره

ن منظورم این نیست  شما باید اول مشخص کنید برای چی میخواید یاد بگیرید بعنوان شغل یا همینجوری

تو ب تحریک فلک، فتنه‌ای دوران منی                     من ب تصدیق نظر، محو تماشای توام                                               فروغ بسطامی  
بعنوان شغل .حالابنظرتون بدردمی خوره یانه؟

اره خیلی خوبه بخصوص طراحی داخلی نما 

خوب الان من ۴۰سالم هست دیرنیست برای یادگرفتن باشرایطی که میگی سخته یادگیریش تامن بخوام حرفه از بشم ط ...

بلاخره هر چیزی سختی خودشو داره ماهیو هر وقت از اب بگیری تازه هست تو دو سال حرفه ای میشی ۳ سال هم رزومه بسازی  پیج بزنی چند نفر بشناسنت میشه ۴۵ سال 

الان شماکارمی کنید؟خوب اون وقت من سابقه ی کارندارم

من ۲۱ سالمه پارسال باید میرفتم دانشگاه بخاطر یه سری مشکلات نتونستم برم   ولی یه مدت خودم تمرینی کار میکردم   سابقه رو بعد یاد گیری میسازید یه دوره یاد گیری  مناسب پیدا کنید اگ موسسه باشه معمولا ب هنرجو های حرفه ی کار پیشنهاد میدن