2777
2789
عنوان

من خیلی حساس شدم یا حق دارم

232 بازدید | 12 پست

خیلی چیز مسخره یی ولی رو مخم رفته . دیروز باهم حرف زدیم گفتم چقدر همستر داری گفت نمیدونم بخدا فکر کنم ۲۰۰ تا خیلی وقته بازی نکردم شاید ۲ هفته بشه . گفتم من میبینمت ها گفت واقعا گفتم اره . بعد گفت شوخی کردم الان ۹۰۰ تایی دارم  نگفتم بهت نکنه از من کمتر داشت باشی غصه بخوری . بچه ها میدونم خیلی مسخرس ولی باخودم ریختم بهم چرا بهم دروغ گفت چرا بهم میگ غصه نخوری؟ مگ من حسودم؟ ب خودشم گفتم مگ من حسودم یا چشم دارم ب مال تو؟حس میکنم وقتی اینو میتونه دروغ بگ چیز های دیگم میگه . از چشمم افتاده 🥲 .

دست دو نفر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا چجوری تونستی از همچین چیزی ناراحت بشی. باهات ی شوخی ساده کرده

شوخی قسم نداره . قبلا دیدم فعاله چون زیر مجموعه خودمه . همستر ک مزخرفه بخثم دروغشه

دست دو نفر.
مطمئن باش کسی که برای چیزی که مهم نیست دروغ میگه برای مسائل مهم‌تر، حتما دروغ میگهعادت داره به دروغ ...

مرسی ک قشنگ جوابمو دادی فکرکنم فقط تو منظورمو فهمیدی .

دست دو نفر.
بحثم دروغه ک قبلا ازش ی چیز دیگ شنیدم چرا قسم دروغ خورد بحثم دروغه ن همستر🤦

آره راست میگی. با دقت نخونده بودم. حتما آدم دروغگوعییه که واسه همچین چیز کوچیکی دروغ گفته.

آره راست میگی. با دقت نخونده بودم. حتما آدم دروغگوعییه که واسه همچین چیز کوچیکی دروغ گفته.

اره دقیقا خیلی رومخمه دوس دارم کم کم دورشم ازش هرچند خیلی دوسش دارم . 

دست دو نفر.