2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهاری جون نمی دونم این مردا نمی فهمن یا خودشونو میزنن به نفهمی همین یه ربع پیش از دست بچه عصابی شدم و با دو دست تو سر خودم زدم و بعد گریه کردم اون وقت شوهرم فک میکنه واقعا از دست بچست در صورتیکه از دست شوهرمه که اصلا درکم نمیکنه وفقط ریخت و پاش میکنه نمی دونه که حتی اگه یه لیوان آب بکشه من چقد خوشحال میشم
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..
سکووووووووووووووووووت و گریههههههههههه.اما اگه دخترم عصبیم کنه مثل دیونه ها گاهی خودم رو میزنم چون دلم نمیاد اونو بزنم
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد
شوهرم الان اومده بچه رو آورده مامانو ببوس که اذیتش کردی ناراحتش کردی (پسرم 9 ماهشه)
ایییییییییییی خدا چرا یه کم عقل ندادی به این مردا
شوهر من از در میاد کت شو میندازه رو مبل
جوراباشو پشت در
نون رو میزاره سر اپن
لیوان چایی رو میز ال سی دی و....
برای خودت دعاکن که آرام باشی... که حتی وقتی توفان می آید، از آرامش تو آرام گیرد..
افلاک شوهر تو ماه عزیزم. شوشوی من از در میاد تو کفش دم در.................
جوراب شلوار کت پیرهنش..................... تازه من باید جورابشو در بیارم تازگی ها پسرم در میاره اونم نیم ساعت باید وایسته.................
به خدا یه وضعی داریم ما تو خونه اطلا دست به سیاه سفید نمیزنه

شوهرمن روز به روز بی درک تر میشه سال اول ازدواجمون خیلی کمک میکرد پارسال که باردار بودم بعضی وقتا الان دیگه اصلا اااااااااااااااااااا
بچه رو با اسباب بازی سرگرم نمیکنه وسایل خونه رو بهم میریزه بچه باهاشون بازی کنه بیشتر چیزای دکوری خونه رو شکوندن