2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11062 بازدید | 2676 پست
مینگیووووووووووووووووووووووووووو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭عربی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خیلییی خووووب بوووووود دیگه ببینیم انهایپن چه میکنه😔🎀

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

غصه دردی رو دوا نمیکنه باید بخونم...عربی بخونم

چطورررر بود درصداااا راضی بودیییییی

من نسبت به پارسال بهتر زدم ولی بازم کمه

تو این بیست روز خیلییی باید تست بزنم دیگه خواب زیادی کنسل🗿🗿🗿

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غصه دردی رو دوا نمیکنه باید بخونم...عربی بخونم

سیسی بیا بگوووو عالی دادیییییییییی استرسی شدممم

اصلا نگاه میکنی؟

اگه فکر میکنی خوب نیست و ممکنه رو روحیت تاثیر بزاره نبین ولی من حس میکنم عالی دادیییی شاید باعث شه انگیزت بیشتر شهههههههه

سیسی بیا بگوووو عالی دادیییییییییی استرسی شدممماصلا نگاه میکنی؟اگه فکر میکنی خوب نیست و ممکنه رو روح ...

دیدمش....ترازم ۱۰۰ تا از پارسال کمتره...شیمی و زیستم بین ۶۰ تا ۶۵ شده ریاضی گند زده فیزیکم ۴۰ زمینم کلا حذف کردن از کارنامه...خیلی باید تلاش کنم واسه تیر..یکی از دوستام پارسال ۱۵۰۰ تا تراز تیرش بیشتر شده یعنی من نمیتونم ۵۰۰ تا بیشترش کنم؟عربی دارم میخونم فعلا اینو گند نزنم..فردا مفصل بحرفیم بزار این عربیه رو خراب نکنم الان دو ساعته قفلم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
دیدمش....ترازم ۱۰۰ تا از پارسال کمتره...شیمی و زیستم بین ۶۰ تا ۶۵ شده ریاضی گند زده فیزیکم ۴۰ زمینم ...

تووووو میتونیییی برو بترکووووووووووووووون👊🏻🌸ببینم چه میکنییییی

منم فعلاااااا دارم تست کار میکنممم این بیست روز میکشونمش بالااا

دیدمش....ترازم ۱۰۰ تا از پارسال کمتره...شیمی و زیستم بین ۶۰ تا ۶۵ شده ریاضی گند زده فیزیکم ۴۰ زمینم ...

خوبیییی چطورییییی چیکاررر میکنییییی 

تووووو میتونیییی برو بترکووووووووووووووون👊🏻🌸ببینم چه میکنیییییمنم فعلاااااا دارم تست کار میکنممم ...

هانی دارم زیست میخونم این ترازش خعیلیییییی مهمه دیگه من دارم تمام تلاشمو میکنم

فرهنگیان میزنی؟

آفرین ترازت رو جهش بده کم کاری نکن

هانی دارم زیست میخونم این ترازش خعیلیییییی مهمه دیگه من دارم تمام تلاشمو میکنمفرهنگیان میزنی؟آفرین ت ...

وای ارههه 

نه فرهنگیان ازمونشو ندادممم

خب پس بچسب به همین کنکوره بخونااااااا خیلی بخون

صمصمصمصممصمصمصم دلم تنگگگگ شده باهاتتتت حرف بزنم میدونم ولی سرت خیلیی شلوغههه😭😭💞

صمصمصمصممصمصمصم دلم تنگگگگ شده باهاتتتت حرف بزنم میدونم ولی سرت خیلیی شلوغههه😭😭💞

خوب شد امتحانا رو ندادی بشین بخون کنکور تراز بگیری

خیلی داغونم سر زیست حالم خراب شد از استرس دستام یخ کرد بعد لرزش دست و نفس تنگی حالم بد شد افت فشار دارم یدفعه افت فشار گرفتم بالا نیومد سر جلسه هر چی بهم دادن باید میومدم سرم میزدم کاش نرم امتحان بعدیو تراز پارسالمو بزاره....اونم کم میشه و امسالم به فنا میره ۲۰ روز مونده و امیدم اومده زیر ۲۰ درصد...ولی واسه همینم میجنگم..فکر کنم یه ۱۵ نمره بزور نوشتم اونم نمیدونم چقدر درسته....کنکورت رو بچسب..باید پارسال خودم میزدم پزشکی سیستان بلوچستان میرفتم..بخونیااااااا یه سوالم یه سواله

خوب شد امتحانا رو ندادی بشین بخون کنکور تراز بگیریخیلی داغونم سر زیست حالم خراب شد از استرس دستام یخ ...

درستهههههه یه کوچولو دیگه مونده هانییییی تو میتونی

مرسیییییییی قوی پیش بریم

یسسسس💞💞💞 

سیسی تلگرام داری