2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11062 بازدید | 2676 پست
یه چیزی بگم قراره درصدای اردیبهشت رو این چند روزه بدنمن بعد این امتحانا اصلا آمادگی کنکور دوباره رو ...

😭😭😭ایشالا همه چی اوکی پیش بره 

تا کی امتحان داری 

امتحانات که تموم شد فقط تست بزن

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

😭😭😭ایشالا همه چی اوکی پیش بره تا کی امتحان داری امتحانات که تموم شد فقط تست بزن

من تا ۲۲ ام امتحان دارم امتحان بعدیم ریاضیه....تا الان فقط فیزیکم از پارسال بهتر شده و فارسیم بقیه بدتر شده...دیگه هر چی بشه من واقعا همه تلاشمو کردم دیگه جون ندارم...از ۲۳ یه دو هفته کمتر تازه باید مرور کنم پایه رو و تست بزنم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا ۲۲ ام امتحان دارم امتحان بعدیم ریاضیه....تا الان فقط فیزیکم از پارسال بهتر شده و فارسیم بقیه ب ...

اره بابا غصه این چیزارو نخوریاااا تو میتونییی

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

هانی خوب بخونابزن جلومن ریاضیم خوب شد😁

سنثنثنصنثنسننثنصن یسسسسسس وای عاااالی افرینننننن خوشحالمممممم امسال قبولیااااا😭🌸

دیدمشششششش اجراششششششششش..ام ویش خداس ولی اجرای خداتره😭😭😭😭😭😭 الان وقت کامبکه؟؟؟؟؟؟؟ من عربی با ...

😭😭😭😭😭😭😭😭اصلا عرررررر وای ۱۰۰ از ۱۰۰ بود سولو هاشونننننم خداستتتتت واااییییی

سولو مینگیو خیلی قفلیههه😭😭🤙

دیدمشششششش اجراششششششششش..ام ویش خداس ولی اجرای خداتره😭😭😭😭😭😭 الان وقت کامبکه؟؟؟؟؟؟؟ من عربی با ...

جدیدا خیلییییییی خوشحالم نمیدونم حس میکنم کام بک تو لایف کردم😂😭دیگه چسبیدم به زندگی ببینم چی میشه گور بابای کنکور و همه چی هر چی شد تو هم غصه نخوریا دیگه صدتو گذاشتی

جدیدا خیلییییییی خوشحالم نمیدونم حس میکنم کام بک تو لایف کردم😂😭دیگه چسبیدم به زندگی ببینم چی میشه ...

آره واقعا صدمو گذاشتم دیگه هر چی شد...به یه کامبک در لایف نیازمندم بعد کنکور تیر😁

😭😭😭😭😭😭😭😭اصلا عرررررر وای ۱۰۰ از ۱۰۰ بود سولو هاشونننننم خداستتتتت وااایییییسولو مینگیو خیلی ...

م

ی

ن

گ

ی

ووووووووووووووووووووووووووو

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عربی😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

آره واقعا صدمو گذاشتم دیگه هر چی شد...به یه کامبک در لایف نیازمندم بعد کنکور تیر😁

نسننثنثنثمثمثمثمثممثنینینینینینینسننسنینسنسنسنسنسنسنسنسننسسننسسنسنسننسنسنسکیکیتیننسسن

بویز پلنت دو داریممممم بعد کنکور خدااایااااا شکرتتت😭😭💓