jadehaner مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 عنوان اول مهر | مشاهده متن کامل بحث + 11066 بازدید | 2676 پست همین که اول مهر لازم نیست پاشم برم مدرسهمنت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت 🫶 1403/06/29 | 19:35 52 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 فارسی نصفشو تونستم جمع کنم ولی از ذهنم میپره😭 فارسی آرایه و دستورم فیلماشو ببین شعرا رو حفظ کنواسه منم میپره الان یدور بخون تا شب امتحان بخونی فرداش یادته چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 تو چی چه میکنییی اینروزا همه چی خوبه فارسی میخونم دینی میخونم از امروز عربی رو استارت بزنممیخونم تمام بدنم درد میکنه انگار با چوب منو میزنن درس میخونم باید مولتی ویتامین بخورم جون داشته باشم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 فارسی آرایه و دستورم فیلماشو ببین شعرا رو حفظ کنواسه منم میپره الان یدور بخون تا شب امتحان بخونی فرد ... اره وای شعر هم حفظ نیستم هنوز باز خوبه حالا دوتاست پارسال فکر کنم هر ۴ تاش بود 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 فارسی میخونم دینی میخونم از امروز عربی رو استارت بزنممیخونم تمام بدنم درد میکنه انگار با چوب منو میز ... هانی یه چکاپ هم برو تا دکتر بهت قرص بدهعربی خوبه اون اخراست وقت داریم براش🥲 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 هانی یه چکاپ هم برو تا دکتر بهت قرص بدهعربی خوبه اون اخراست وقت داریم براش🥲 واسه من عربی یه روز فرجه دارهبعد کنکور میرم چکاپ الان وقت ندارمحفظ کن فعلا این دو تا رو بالا بگیر فارسی و دینیدینی فیلمای فکری رو ببین از روبیکا یا تلگرام چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 واسه من عربی یه روز فرجه دارهبعد کنکور میرم چکاپ الان وقت ندارمحفظ کن فعلا این دو تا رو بالا بگیر فا ... باشششششپس مراقب خودت باششش باشه🥲💕خوب بخونییا استرسم نداشته باش صدتو برار هر چه که شد شد 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 باشششششپس مراقب خودت باششش باشه🥲💕خوب بخونییا استرسم نداشته باش صدتو برار هر چه که شد شد باشه توهم خوب بخون این روزا آفرین چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 باشه توهم خوب بخون این روزا آفرین صصنصمصمصمص اومدم هایپت کنم چطوریییییییییییییییییچخبرررررررررررررررر 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 صصنصمصمصمص اومدم هایپت کنم چطوریییییییییییییییییچخبرررررررررررررررر بیا که بهت احتیاج دارم...۲۸ ام دینی داریمممممفکری رو نگاه کنیا امشب شروع کن نصفش رو دو ایکس ببین فردا نصفشو خیلی بخون اینو میشه ۲۰ بگیری چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 بیا که بهت احتیاج دارم...۲۸ ام دینی داریمممممفکری رو نگاه کنیا امشب شروع کن نصفش رو دو ایکس ببین فرد ... وای من دیروز هیچی نتونستم بخونم مریض شدم انگار امروز تمومش میکنممممتو چطوری خوب خوندییی 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 وای من دیروز هیچی نتونستم بخونم مریض شدم انگار امروز تمومش میکنممممتو چطوری خوب خوندییی من درس ۷ ام سه درس آخر مونده میرسی بخونی نترس فقط بخون اون موردیای هر درس رو حفط کن رمز بزار چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 من درس ۷ ام سه درس آخر مونده میرسی بخونی نترس فقط بخون اون موردیای هر درس رو حفط کن رمز بزار خوب نیستمممم هیچی بلد نیستممممخوندم یه دور ولی انگار هیچی نخوندممممم صفرم الانانگار فقط روخوانی کرده باشم میخوام برم گم شمممممممممگند زدم خدایا 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 من درس ۷ ام سه درس آخر مونده میرسی بخونی نترس فقط بخون اون موردیای هر درس رو حفط کن رمز بزار هر چی بگیرم همونو میزارن نه؟☹️ای باباحالا باز خوبه ۳۰ درصده ولی بازمممم 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 من درس ۷ ام سه درس آخر مونده میرسی بخونی نترس فقط بخون اون موردیای هر درس رو حفط کن رمز بزار ۲۰ نمیشم🤡🤡☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️گند زدم اینوووووو چیکار کنم وای😭😭😭😭دور رتبه خوبو خط بکشم😭😭😭😭😭چرا نشددددد مغزم اصلا داره جواب نمیدههههه 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 من درس ۷ ام سه درس آخر مونده میرسی بخونی نترس فقط بخون اون موردیای هر درس رو حفط کن رمز بزار هیچکدومو یادم نمیومد از خودم دراوردم😭😭 🫶