2777
2789
عنوان

اول مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 11061 بازدید | 2676 پست
ترمیم ثبت نام کردماثبت نام کن فقط دوازدهم رو ترمیم بزن یازدهم رو ایجاد سابقه نزن

امروز مریض بودم خمش خواب بودم عذاب وجدان دارم هیچی نخوندم😭😭

الان ثبت نام میکنمممم ترمیمو

هیچی دیگه الان خوابم نمیاد باید بشینم بکوب بخونم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترمیم ثبت نام کردماثبت نام کن فقط دوازدهم رو ترمیم بزن یازدهم رو ایجاد سابقه نزن

تو یه هفته به نظرت چقدر میشه ورق رو برگردوند🥲🥲🥲

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

امروز مریض بودم خمش خواب بودم عذاب وجدان دارم هیچی نخوندم😭😭الان ثبت نام میکنمممم ترمیموهیچی دیگه ا ...

اول اینو ثبت نام کن فکر کنم گزینه غیر اصلی رو باید بزنی

من دادم کافی نت اعصابشو نداشتم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اول اینو ثبت نام کن فکر کنم گزینه غیر اصلی رو باید بزنیمن دادم کافی نت اعصابشو نداشتم

اها اره حالا منم امتحان میکنم اگه سختم بود عصری میرم کافینت فکر کنم تا دهم وقت داشت نه؟

خیلیییییییی هر چی بخونی یادته مثل شب امتحان

خببب بیا تمومششششش کنیمممممممم یسسس

اوکی بیا شرش رو بکنیم

وای استرسی شدمممم😂😂😂😭😭😭😭

وای استرسی شدمممم😂😂😂😭😭😭😭

استرس نگیر حالا تیرم هست ریلکس باش کنچانا کنچانا تا الان خوب اومدیم بقیه اش توکل بر خدا

هانی دعام کن...واست نذر میکنم خوب قبول شی

استرس نگیر حالا تیرم هست ریلکس باش کنچانا کنچانا تا الان خوب اومدیم بقیه اش توکل بر خداهانی دعام کن. ...

مرسیییی سیسییی

هی تازه ترمیم ثبت نام کردم

اره اشکال نداره هدفم شد کنکور تیر☹️☹️☹️😂😂😭😭😭

ولی این دو ماه میترکونمممممم دیگه هر چی بشه برای تیر تقصیر خودمه

مرسیییی سیسیییهی تازه ترمیم ثبت نام کردماره اشکال نداره هدفم شد کنکور تیر☹️☹️☹️😂😂😭😭😭ولی این دو ...

امتحانات کمه میرسی فعلا بعد اردیبهشت بچسب این چند تا رو ۲۰ بشی بعدش دوباره کنکوری میخونی

امتحانات کمه میرسی فعلا بعد اردیبهشت بچسب این چند تا رو ۲۰ بشی بعدش دوباره کنکوری میخونی

ارهههه همین کارو میکنم

دیگه تایم نیستتتت

چه خبر از خودتتت؟

سیسی تو قهرمان ضعیف کلاس رو دیدی؟