jadehaner مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 عنوان اول مهر | مشاهده متن کامل بحث + 11066 بازدید | 2676 پست همین که اول مهر لازم نیست پاشم برم مدرسهمنت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع 1403/06/29 | 19:35 52 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 7:35 شروع عربی یازدهم درس اول🥲😭خدا ازتون نگذره وای من قفلی زدم رو زیستاین یازدهم رو کجای دلم بزارم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 تموم شد سانس اولللللبریم برای سانس بعدییه نیم ساعت تست بزنم افطار کنم دیگه بعدش عمومی بخونمموای یازد ... آفرین عید خیلی مهمه وقتت دیگه همه اش واسه درس باشه ها...ساعت بزن من از ۶ تا الان فصل ۳ زیست دهم تموم کردمالان میرم فصل ۴ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 وای من قفلی زدم رو زیستاین یازدهم رو کجای دلم بزارم من وقتی وکب میخونم دوست دارم دیگه هیچی نخونمممم😭😂❤️ همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 آفرین عید خیلی مهمه وقتت دیگه همه اش واسه درس باشه ها...ساعت بزن من از ۶ تا الان فصل ۳ زیست دهم تموم ... من الان میرم برا تست ساختار جمله🤝🏻❤️ همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 من وقتی وکب میخونم دوست دارم دیگه هیچی نخونمممم😭😂❤️ منم زیست میخونم اینجوریم لامصب خیلی خوبه... چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 من الان میرم برا تست ساختار جمله🤝🏻❤️ من برم فیزیک شب یازدهم عمومی بخونم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 منم زیست میخونم اینجوریم لامصب خیلی خوبه... قبول دارممممم منم زیستو خیلی دوست داشتم زیاااااادشاید اگه کنکور تجربی مث زبان فقط یه تخصصی زیست داشت تجربی امتحان میدادم😂🫠 همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 من برم فیزیک شب یازدهم عمومی بخونم عااااالی من الان کلاس دارم بعد از ظهرم یازدهم میخونم شب دوازدهمبرو بریمممممممممم همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 عااااالی من الان کلاس دارم بعد از ظهرم یازدهم میخونم شب دوازدهمبرو بریمممممممممم افرین پررررر قدرت پیش برو چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 افرین پررررر قدرت پیش برو خب بریم امروزومن از ۶ داشتم دینی دوازدهم دوره میکردم و همه چی یادم رفته باید از اول بخونم🗿🤧 همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 خب بریم امروزومن از ۶ داشتم دینی دوازدهم دوره میکردم و همه چی یادم رفته باید از اول بخونم🗿🤧 خداقوتتتت سیسیبا فکری بخون دینی رو دعام میکنی درس به درس چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 خداقوتتتت سیسیبا فکری بخون دینی رو دعام میکنی درس به درس عه باید ببینممممممممممممامروز دیر بیدار شدممم😭شب میام ساعت میزنم در کل چقدر خوندم هی تند تند نمیتونم بیام تو سایت همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 عه باید ببینممممممممممممامروز دیر بیدار شدممم😭شب میام ساعت میزنم در کل چقدر خوندم هی تند تند نمیتون ... نیا بشین بخون فقطهمه تلاشتو بکن هانیفایتینگ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13199 نیا بشین بخون فقطهمه تلاشتو بکن هانیفایتینگ بووووص بهت🥺❤️ همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7251 بووووص بهت🥺❤️ خوب میخونی؟؟؟؟ من دارم گسسته میشمممم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی