jadehaner مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 عنوان اول مهر | مشاهده متن کامل بحث + 11066 بازدید | 2676 پست همین که اول مهر لازم نیست پاشم برم مدرسهمنت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت 🫶 1403/06/29 | 19:35 52 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 مبارکهههههععخرید عید؟👀افرینننننن سیسی من صبح امتحان فاینال دارم برام دعا کننننن مرسی...زورم میاد وسط درس من عید داره میاد😵💫من درس دارم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 این پروف جدید چی میگه😁؟؟؟؟ من فقط جی بی🤩واای تو کنسرتای اخیر یه جا جکسون نشسته پشتش به فن هاس داره از جی بی میگه که ولمون نکرد با اینکه جی وای پی میخواست مارو بفرسته کشورامون...اشکم درومددددد چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 چی شده؟؟؟؟؟ پس چرا من دعوت نشدمممم😁😅🤣😂 میدونی که بایس من تو گاتسون یونگجه است😔💅🏻هیچی دیگه اون سریال friendly rivalry رو بالاخره تموم کردم و یادم افتاد با یونگجه مزدوج نشدم🥲کثافت اینقدر قشنگ نقش لاشیا رو بازی کرده😔🤣🥲😭اگه این ساقی محلمون بود منم معتاد بودم🌹 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 هانی من آزمون زدم خوب نشد دپ بودم کلی زار زدمممممامروز ولی دوباره پاشدم سرپا فایتینگگگگگگگگگ من امرو ... اشکال ندااااااااااااااااااااااااااااااره اشتباه کردن خوبه باعث میشه یاد بگیری تو ذهنت میشینهامروزو بترکون سیسی 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 پاس شدی؟؟؟؟؟ میدونم که پاس میشیییی الان هی دارم سایتو زیر و رو میکنم تا نمره ها بیاد خیلی لفتش میدن😑🥲 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 ندیدمممممفقط مینگی و مینگیو رو دیدم تو پاریسسسسس 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲وای اره منم دیدمممفلیکسم رفته بود فشن شو خیلی لباسه زشت بود😭خوب که خودشون خوشتیپن😑😂😂 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 مرسی...زورم میاد وسط درس من عید داره میاد😵💫من درس دارم 😭😂💔 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 این پروف جدید چی میگه😁؟؟؟؟ من فقط جی بی🤩واای تو کنسرتای اخیر یه جا جکسون نشسته پشتش به فن هاس داره ... مای هازبند💅🏻🌹😂وای😭😭🥲🥲جوپ خیلی بی لیاقته گاتسون واقعا گادنخوشحالم که هنوز با همن 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 مای هازبند💅🏻🌹😂وای😭😭🥲🥲جوپ خیلی بی لیاقته گاتسون واقعا گادنخوشحالم که هنوز با همن خیلییییی خوبه با همنمن دلمیه کامبک قشنگ ازشون میخواد چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13200 خیلییییی خوبه با همنمن دلمیه کامبک قشنگ ازشون میخواد وای این اخری که خیلی دلبر بود ولی منم بازم میخواااااااااااااااااااام🥲🫶کاش تور میزاشتن 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 وای این اخری که خیلی دلبر بود ولی منم بازم میخواااااااااااااااااااام🥲🫶کاش تور میزاشتن آرلم اجرای خفن میخواد ازشون چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲وای اره منم دیدمممفلیکسم رفته بود فشن شو خیلی لباسه زشت بود😭خوب که خودشون خوشتیپن😑 ... رفتم عکس فلیکسو دیدممای گاد دوباره بلوند شدهههههههههاین گونیه چیه پوشیدن تنش آخه چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲وای اره منم دیدمممفلیکسم رفته بود فشن شو خیلی لباسه زشت بود😭خوب که خودشون خوشتیپن😑 ... دیدی مینگی امضا میداد به همه چقدر تو اجراها با با خود واقعیش فرق دارهههههه چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7250 اشکال ندااااااااااااااااااااااااااااااره اشتباه کردن خوبه باعث میشه یاد بگیری تو ذهنت میشینهامروزو ب ... دارم میترکونم شیمی بخونم بعد برم زیستتتتت چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی