jadehaner مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 عنوان اول مهر | مشاهده متن کامل بحث + 11337 بازدید | 2676 پست همین که اول مهر لازم نیست پاشم برم مدرسهمنت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت 🫶 1403/06/29 | 19:35 52 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 دینی خوندمممم الان میخوام فارسی بخونم هوووفامروزم یادم رفت کورنومتر ثبت کنم اهههههمن باید ساعت مطالع ... منم رو ۱۱ فیکس کرده بودم داره کم میشه از فردا کمتر از ۱۱ نمیخونم....یاکسوکه چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 هانی من امروز ۹ خوندمفردا ۱۱ میخونم قول میدمتو چقدر خوندیامروزم شیمی ۷۰ زدم اما با تایم اضافه واسه هر سوال درستش میکنم زیستم ۶۵ زدم بی دقت زدم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 هانی من امروز ۹ خوندمفردا ۱۱ میخونم قول میدمتو چقدر خوندیامروزم شیمی ۷۰ زدم اما با تایم اضافه واسه ه ... منم هشت ساعت و نیم خوندم😑😂امروز من تست ساختار جمله ۶۷ زدم ولی خب کنچانا کنچانا تا اخر این هفته یه ۱۵ درصدی خودمو میکشونم بالا گرامرم بحث ارتیکل ۹۰ زدم اینو خوب بلد بودم😂😭ریدینگ هم ۷۱ زدم هووووووفففففف 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 منم هشت ساعت و نیم خوندم😑😂امروز من تست ساختار جمله ۶۷ زدم ولی خب کنچانا کنچانا تا اخر این هفته یه ... خوبههههه خیلی خوبههههه آفرین آفریناون مباحثی که کمتر میزنی رو دوباره و دوباره بزن تا بیاد بالا چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 خوبههههه خیلی خوبههههه آفرین آفریناون مباحثی که کمتر میزنی رو دوباره و دوباره بزن تا بیاد بالا دقیقاااااباید تا قبل تموم شدن آذر خودمو بکشونم بالا عمومی ها رم تقریبا جمع کنیمایشالااااا همه چی درست شه می انددددد یووووووووووووو وای چه حالی میدهروی ریکشنت به قبولی کارکن 😭😂😂😂 🫶
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 خوبههههه خیلی خوبههههه آفرین آفریناون مباحثی که کمتر میزنی رو دوباره و دوباره بزن تا بیاد بالا پوستم خراب شدهههه خبمیخوام یه رژیم ۲۱ روزه حذف قند بگیرم دوباره دعا کن نزنم زیرش🥰😂😭😭😭😭من قدرت نه گفتن دااااررررمممم 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 دقیقاااااباید تا قبل تموم شدن آذر خودمو بکشونم بالا عمومی ها رم تقریبا جمع کنیمایشالااااا همه چی درس ... منمممممم باید عمومی بخونممممممممقراره جیغ بنفش بکشم موقع قبولییییی چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 منمممممم باید عمومی بخونممممممممقراره جیغ بنفش بکشم موقع قبولییییی من میخوام پاشم برقصم😂😂😂😂😭😂😂😂😂😂 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 پوستم خراب شدهههه خبمیخوام یه رژیم ۲۱ روزه حذف قند بگیرم دوباره دعا کن نزنم زیرش🥰😂😭😭😭😭من قدرت ... من موقع درس خوندن نمیتونم رژیم بگیرمممممم مغزم کم میارهزیاد فشار نیار فقط درس مهمه فعلا فقط قبولی اما کربوهیدرات رو کم کن واقعا.... چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 منمممممم باید عمومی بخونممممممممقراره جیغ بنفش بکشم موقع قبولییییی الان در چه حالی من دیگه جمع و جور کردم بخوابم ولی خوابم نمیاااااااااااااد 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 من میخوام پاشم برقصم😂😂😂😂😭😂😂😂😂😂 یه دنس رو تمرین کنیم؟؟؟؟ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 من موقع درس خوندن نمیتونم رژیم بگیرمممممم مغزم کم میارهزیاد فشار نیار فقط درس مهمه فعلا فقط قبولی ام ... اوهوم اره سعی میکنم خیلی سخت نگیرم به خودم 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 الان در چه حالی من دیگه جمع و جور کردم بخوابم ولی خوابم نمیاااااااااااااد من دارم میخونم هنوز چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
jadehaner مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 13230 یه دنس رو تمرین کنیم؟؟؟؟ جفتمون کارنامه دیدیم برقصیم🤣🤣🤣بیا یه دونه انتخاب کنیم خیلی هم تخصصی نباشه حرکاتش در حد یه ربع بزاریم براش یکم دلمون وا شه 🫶
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 7849 اوهوم اره سعی میکنم خیلی سخت نگیرم به خودم آره فقط قبولی مهمه یونی تهران چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی