2777
2789
آفرین بی بی..... ویدیو از دانشگاه مورد علاقه ات ببین تو اونجایی سال دیگه این موقع و داری ژاپنی میخون ...

🥲👍💖کیلیلیلیلی

بعد به دینو میگه تو کلت بزرگه😂😂😂😂چه خرههه

🫶

🥲👍💖کیلیلیلیلیبعد به دینو میگه تو کلت بزرگه😂😂😂😂چه خرههه

میخواست کله اش بزرگ نباشه    

مهم قده  نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط قرمزمه    

این یکی شوخی بردار نیست

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط قرمزمه این یکی شوخی بردار نیست

😂😂😂😭😭😭😭خیلییی کیووووتهههههه هانی

تنها بچه ای که میتونم تحملش کنم

اصلا ناخودآگاه عکسشو دیدم یاد دینو افتادم🤣🤣🤣🤣🤣😭😭😭😭😭

ولی خداییش بیا قبول کنیم مادل تر از این مینگیو تو این صنعت نییییسسسسستتتتتتتتتتت 

حسودیم میشع خوشبحالشش چه قدر ورزش میکنی در روز داداش🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

🫶

میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط قرمزمه این یکی شوخی بردار نیست

از اونجایی که میدونم تو چک نمیکنی برو اینوووووو ببینننننن واااااای تیزر تی اکس تیه😭😭قرارههههه خیلیییی قشنگگگگگ باشهههههه خیلیییییی زیاااااااااااااد تی اکس تی خیلی وکالیست های خوبی ان چرا کسی زیاد اشاره نمیکنه

🫶

[QUOTE=358787959]میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط قرمزمه این یک ...

قسمت خوبش اینه قدش به من میاد من ۱۷۲ هستم  واسه همین رو کسی دیگه به این شدت نمیتونم کراش بزنممممم به نظر توام دلیلم‌منطقیه؟؟؟؟؟؟   میتونم عضو استری کیدزم باشم اگه یوجا قبول کنن  فقط خوندنم رو که گفتم بهت چقدر داغونه باز رقصم بهتره  

این اواخر ترکونده بچه تو مادلینگ و تبلیغات

ولی خوشم میاد سعی میکنه که بولدتر از بقیه باشه 

کلا ۹۷ لاین دقیقا لاین مورد علاقمه 

[QUOTE=358787959]میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط قرمزمه این یک ...

واااای اینو دیدممممممممممم 

کاش یه دو تا رپرم داشتن همه ووکالیست همه هم عالی

کلا آهنگای کیپاپ بنظرم با رپ جذابترن واسه همین غبطه میخورم یونجون مجبوره رپ بخونه...همچین حسی دارم وگرنه ووکالش قلب آدم رو میبرهههههه یه تیکه هست یاکسوکه...... میخونه تو دژاوو وای خیلی خوبهههههه

باز من رفتم تو جلد نقد کننده صنعت و گروه های کیپاپ از طریق پلتفورم نی نی سایت.....

یه دبیر زیست هست اسمش حنیف عظیمیه

یه بار تو یه قسمت تدریسش یه جدول آورد گفت اینو از یه سایت رفرنس آوردم که همه چی توش پیدا میشه اسمش نی نی سایته یه مشت مادرن که راجع به همه چی توش حرف میزنن و این جدول رو از نت از اون سایت پیدا کردم که خودش سایت رفرنسه 

هر چی میخواین سرچ بزنید آخرش بزنید نی نی سایت میاره    امیدوارم مسئولین کیپاپ هم مارو پیدا کنن  

[QUOTE=358815359][QUOTE=358787959]میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط ...

اوه مااای گاد حسودیم شد قدت خیلی خوبهههه🥲🥲😭😃💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

جرررررررررررررر فقط اونجا که گفتی میتونم عضو اسکیز باشم واااای یکی بیاد منو جمع کنهههههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتمممممم

اره بیبیییی دلیلت کاملاااااااا منطقیههههههه کاااملااااااا تراست می

تی اکس تی و انها هم خیلی بلندن ماشالا ماشالا😂😂😂

🫶

[QUOTE=358815836][QUOTE=358787959]میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط ...

وای دقیقاااا میفهمم چی میگییییی

رپ یونجون تو بلاکباستر که با انهایپن خونده هست اون خیلییی خوبههههه

واااای یکی دژاوو یکی هم فیرول نورلند وکال یونجون تو این دو تا>>>>>>>>>>>

🫶

باز من رفتم تو جلد نقد کننده صنعت و گروه های کیپاپ از طریق پلتفورم نی نی سایت.....یه دبیر زیست هست ا ...

🤣🤣🤣وای من تو این کلاس حنیف عظیمی بودمم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهت گفتم یه سال الکی تجربی خوندم این مال همون موقع بود من دقیقااااا باهمین نی نی سایت رو شناختمممم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مرسی حنیف خدا خیرت بدهههه فکر کنم دنبال یه جدول مربوط به تقسیم بندی ماهیچه ها بود اگه اشتباه نکنم دنبال این بود🤣🤣🤣😂😂

دقیقاااااااا این همه از جاهای عجیب غریب ایدلا و پیدا کردن پیشمهاد کاراموزی دادن بیا مارم جمع کن دیگه😂😂

هانی جی وای پی قراره البوم بده رسپکتتتتتت

🫶

[QUOTE=358815359][QUOTE=358787959]میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چیزی بگیااااااا خط ...

راجب قد گفتی یاد این افتادم اینو تو پینترست دیدم😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣کثافت نگاه با چانگبین چیکارکردن🤣🤣🤣🤣

🫶

بعد یکی اینو تو کامنتاش گذاشته بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فقط ریپلای هاشو بخون🤣🤣🤣🤣🤣

🫶

[QUOTE=358859822][QUOTE=358815359][QUOTE=358787959]میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چ ...

اینجا مزیت نداره قد بلند باور کن جرئت پوشیدن کفش بلند تو مهمونیا ندارم مامانم‌میگه نمیپسندنت   دوستامم میخوایم بریم بیرون میگن اسنیکرز لژدار نپوشی در این حددددددد تهدیدم میکنن  

اما تفاهم مهمه  

نمیخوای امضاتو عوض کنی؟؟؟؟ کاملا به تفاهم رسیدید؟؟؟؟  

[QUOTE=358860124][QUOTE=358815836][QUOTE=358787959]میخواست کله اش بزرگ نباشه مهم قده نبینم بهش چ ...

دقیقا یونجون حرفی واسه گفتن نمیزاره مولتی تلنته به معنی واقعی گلدن هیونگه  

🤣🤣🤣وای من تو این کلاس حنیف عظیمی بودمم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهت گفتم یه سال الکی تجربی خوندم این ...

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟ پس دیدی اون قسمت حنیف رو.....   منم قفل کردم دیدم اینقدر نی نی سایت معروفه    

پس تجربی خوندی....خوش بحالت خودشو ازین سیکل معیوب کشیدی بیرون

خود جی وای پی؟؟؟؟؟   نهههههه توروخداااااا من تحمل یه شوک به این فاجعه باری رو ندارم...میتونم لباسش رو موقع اجرا تصور کنم همون لباسی پفیه که من آرزوشو دارم