2777
2789
شبان.ت رایگان بگیر دانلود ک.ن ا.ز روبیکا م.ن فلاح عربی دیدم ۲۰ شدم

وای ارهههه فیلماشو دیدم عالیهههه الان باید دوباره ببینم اصلا یادم نیست بزار الان نصب میکنم ببینم پیداش میکنم

وا این چه باگ مسخره ایه🤡🤡🤡🤡🤡🤡

جدید بود نبود

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای م.ن فقط ی.ه فلاح پیدا کردم ت.و روبیکا اونم ب.را کنکور انسانیه

۷ مرداد روو ازز روو تاریخش پیدا کننننن اولین جلسه عربی عمومیه فکر کنم ۲۰ جلسه است

اونیه که ۹.۲ کاا مشترک داره؟

بقیه درسام سرچ کننننن هست

زبان قریشی خوبه بقیه درسا روو نمیدونم ولیییی همه درسااا نهایی دارن توو روبیکام هست

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منننن فلاح رووووو سرچ میزنم میارهعربی میثم فلاح/تاملندنوشته جلسه اول عربی عمومی ویژه امتحان نهایی

یافتمشششششش 

زبان کلاس کنکور میرم اوکیههه

وووووییییییی استرسی شدمممممممم

اقا میگن یازدهم ممکنه برداشته بشه 

ب.ه نظرت اینکارو میکنن؟

الان خیلی اینطوریم که بخونم ا.ز الان عمومیا ر.و ی.ا ن.ه

کاش زودتکلیف مشخص کن.ن

🫶

یافتمشششششش زبان کلاس کنکور میرم اوکیهههوووووییییییی استرسی شدمممممممماقا میگن یازدهم ممکنه برداشته ...

فعلا بخون هم کنکوری هم درسای یازدهم که تو کنکور هست تا آخر آبان احتمالش هست اما بعید میدونم واسه امسال بردارن خیلیا هزینه کردن واسه کلاسای نهایی و کتاب خریدن واسه اینکه اونا اعتراض نکنن ممکنه برندارن چون بقیه مجبور میشن خودشونو تطبیق بدن

فعلا کنکوری و یازدهم دروسی که تو کنکور هست رو عالییی بخون

[QUOTE=357027313]منم عاشقتمممممم بدوووو بخواب عزیزمممم تو زیر ۱۵۰ میاری امسال شب خوش[/QUOTE] ...

سلام چاگی

این برنامه آمادگی کنکور هست آزمون های قلم چی تستی هستن اونا را واسه کنکور اردیبهشت با برنامه دانلود کن و بزن و بعد با دقتتتت چک کن...مشاورای الان میگن آزمونا بروز تر از کنکورها و سوالات کتاب تستیا هستن پس حتما آزمون بزن و با برنامه قلم چی یا ماز پیش برو..چون درصد کنکور هم قابل توجه هست و کاملا تاثیر گزار هنوز برنامه موسسات واسه نهایی شروع نشده فقط فعلا موسسات مثل ماز شروع به تدریس واسه نهایی کردن که فارسی و زبان و عربی رو دیدم شروع شده

دروس عمومی مثل سلامت و بهداشت و هویت و تاریخ هر کدوم که داری هر شب نیم ساعت قبل خواب بزار بخون اونا را قرار نیست تستی بزنی پس باید تشریحی خودت بخونی البته از تدریس های پارسال میتونی استفاده کنی اگه واست سخته

اگه روبیکا داری تو قسمت پیام رسان بالاسمت راست آیکون سرچ هست اونجا بزن عربی یا بزن فلاح واست تدریسای پارسال و امسال فلاح تو کانالا هست پیدا کن عالیه واسه فارسی هم خود فارسی را بزنی میاره دبیراش رو نمیشناسم زبان قریشی خوبه دینی هم ندیدم کسی را واسه سلامت و... هم باید باشه 

اونجا بگرد پیدا میکنی

شبا اینترن.ت رایگان بگیر شبان.ت...بزن دانلود بخواب تو روز ببینی البته زیاد به فیلم وابسته نشو عربی فلاح عالیهههههههه اونو دیدم ۲۰ شدم اما تست واسه کنکور و تشریحی واسه نهایی را با برنامه بخون 

اینم توضیح مفصلی که نوشته بودم

مرسیییییییییییی عشقمممم

به احتمال زیاد میرم ازمون های قلمچی رو ثبت نام کنم

وووییییی دمت گرم مرسی وقت میزاریی🥲🫂💕💖💖💖

🫶

مرسیییییییییییی عشقممممبه احتمال زیاد میرم ازمون های قلمچی رو ثبت نام کنموووییییی دمت گرم مرسی وقت م ...

فداااات

چاگی تو روبیکا آزمون های آزمایشی هم سرچ کنی میاره قلم چی میدی ماز رو تو خونه بزنی

یووووو مای بایس کِیم بک😔😂😭😭😭💖پشمام چه زود میگذره به خدا باورکن صبح چشامونو باز کنیم فرداش کنکو ...

کیلیلیلیلیلیلیلی

مکنه لاین هم بیانننننن  من منتظر اونامممممممم

کنکور تقرب الینا من حبل الورید....الفاتحههههه