2777
2789
🥲🥲🥲🥲🥲😂فیلم miss granny دیدی سیسی

عاشقتم که گزینه اضافه میکنی....اصلا رحم نداری نه؟؟؟؟؟ وجدان چی؟؟؟؟ خب من از فضولی نمیتونم درس بخونم میرم میبینمش خب....تمام کلیپایی که نمیگی همون لحظه میرم‌میبینم سندروم چشم بی قرار دارم هر چی بگی میرم میبینم به زور جلو خودمو میگیرم تا آخر شب

بعد نمیدونم چرا واسه درس یه کلمه بیشتر نمیتونما ولی دو قسمت سریال با جان و دل میبینم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
عاشقتم که گزینه اضافه میکنی....اصلا رحم نداری نه؟؟؟؟؟ وجدان چی؟؟؟؟ خب من از فضولی نمیتونم درس بخونم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲😂😂😂😂😭

حس میکنم خیلی اعصابت خورده باید روانت اروم شه

این فیلمه کمدیه خیلی بامزس سینماییه

از روش این سریال جدیده رو ساختن حالا نمیدونم اینم به اندازه سینماییش قشنگه یا نه

🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲😂😂😂😂😭حس میکنم خیلی اعصابت خورده ب ...

الان من کدومو نگاه کنم؟ فیلم یا سریال؟ 

خیلی خرابممممممممممم ولی فردا رو بابد بخونم اکثرا دی شل میکنن منم از دی ضربه خوردم پارسال نبابد کم بخونمش

الان من کدومو نگاه کنم؟ فیلم یا سریال؟ خیلی خرابممممممممممم ولی فردا رو بابد بخونم اکثرا دی شل میکنن ...

🙂🙂🙂😂😂سینماییه رو ببین اون نسخه اصلیه باحال بود خیلیییییییی

🫶

الان من کدومو نگاه کنم؟ فیلم یا سریال؟ خیلی خرابممممممممممم ولی فردا رو بابد بخونم اکثرا دی شل میکنن ...

اره فقط همین یه شب اشکال نداره 

صبح زود بیدار میشیم میخونیم🥲

🫶

من برم ببینمش حالم خوب بشهمرسی هستی

کله هیونجین پشماااااااااااااااام پشمااااااااااااااااااااااااااااام باورم نمیشههههههههه من اصلا امادگیشو نداشتم انتظار چنین چیزیو نداشتممممممممم پشمااااااام وای باورم نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😀😀😂😀😂😀😂😀😂

هنوزم باورم نمیشه😃😃

🫶

من برم ببینمش حالم خوب بشهمرسی هستی

اوه ما دیر اوه مای گاد لرد پلیز هلپ می جیزز کرایست

هاننننننن جیسووووووووووووووونگ موهاشو ابی کرده وات اوه مای گودنس😔😔😔😔😔😔😔😀😀😀😀😀😀😀

اینا دارن چیکار میکننننن اینقدر یه دفعه ای

🫶

کله هیونجین پشماااااااااااااااام پشمااااااااااااااااااااااااااااام باورم نمیشههههههههه من اصلا امادگ ...

بزار برم ببینم چی شده.......

اوه ما دیر اوه مای گاد لرد پلیز هلپ می جیزز کرایستهاننننننن جیسووووووووووووووونگ موهاشو ابی کرده وات ...

اوه ماااای گاشششششش ..... پلیز سیو میییییییی

وات د هل  

چراااااااااااا اینکارو میکنن....هارتم