2777
2789
بخون بخون و برو ببینش من کلا کیپاپ تا فردا تعطیلم فردا میبینمش

بوووووووص شاید بعدش خواب افتادم 

شبت بخیرررررررررررررررر

ایشالا که حل میشه اون چیزیم که میخوای🩷💖🫶🩷💖

🫶

بوووووووص شاید بعدش خواب افتادم شبت بخیررررررررررررررررایشالا که حل میشه اون چیزیم که میخوای🩷💖🫶🩷 ...

کوموپدا

بوس بوس چاگیا تا فردا

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هانی خوب میخونی؟

ارهههههه امروز تا الان خوب خوندم 

ولی کلاسامو نرفتم عقب افتادم 

رو هم دارن جمع میشنننننننننننننننننننننننن

حس میکنم خیلی دارم تنبل میشمممم🥲🥲🥲

🫶

ارهههههه امروز تا الان خوب خوندم ولی کلاسامو نرفتم عقب افتادم رو هم دارن جمع میشنننننننننننننننننننن ...

کلاسای زبان؟ آموزشگاه؟ یا کنکوری

نه نه نه

هانی دی ماه همه اونا که فرصت ترمیم دوازدهم و یازدهم دارن و رقبای اصلی هستن درگیر امتحانن اگه تو کنکوریتو نهاییتو خوب بخونی ازشون میوفتی جلو چون تو تقریبا فرصت ترمیم داری اما امتحان نداری

کلاسای زبان؟ آموزشگاه؟ یا کنکورینه نه نههانی دی ماه همه اونا که فرصت ترمیم دوازدهم و یازدهم دارن و ر ...

کلاسای کنکور زبان 

اوهومممم ارههه خیلی دیگه نمونده نمیخوام با حسرت بشینم سر جلسه امتحان

میخوام تا قبل بهمن ببندم بحث گرامرو رفع اشکالم کنم

میگم بیبی تو برای یازدهم کتاب کمک درسی هم استفاده میکنی؟

من باید برای فارسی یکی بگیرممم اینجوری نمیتونم بخونم 

تو چی میخونی 

🫶

کلاسای کنکور زبان اوهومممم ارههه خیلی دیگه نمونده نمیخوام با حسرت بشینم سر جلسه امتحانمیخوام تا قبل ...

آفرین عزیزم آره حسرت بدترین چیزه

آره من فرمول بیست میگیرم واسه اکثر درسا البته ماجرای من و درسام هم خوبه ولی میخوای هزینه کنی فرمول بیست بگیر هرچند دوستم با فارسی فرمول بیست نمره خوبی گرفت ولی من ازونجا که فارسیم قفله نمره ام کم شد

آفرین عزیزم آره حسرت بدترین چیزهآره من فرمول بیست میگیرم واسه اکثر درسا البته ماجرای من و درسام هم خ ...

چهخبرررررررررر

چی شد چیکارا کردی تا اینجا 

من میخوام از فردا یه جوری استارت بزنم شبیه کسی که تاحالا تو عمرش درس نخونده میخوام جدی یه تکونی به خودم بدم

🫶

آفرین عزیزم آره حسرت بدترین چیزهآره من فرمول بیست میگیرم واسه اکثر درسا البته ماجرای من و درسام هم خ ...

کتابم نرفتم بخرم وقت نشدددد😭💔

ووووییییی موزیک ویدیو لینو هم اومد چقدرررررررررر قشنگ بودددددددددد یعنی نگاش میکردم دهنم یه لبخند گنده بود روش🥸😂😂😂😭🩷

🫶

دلم برات تنگ شد🥲🥲🥲🥲

امروز خیلی سرت شلوغ شده فک کنم

🫶