2777
2789
آره آره آره واااایییی همه غیبتیا رو میتونی امتحان بدی سلامت و بهداشت که اصلا مهم نیست دینی چند بودی؟

نمره ترمیم معدلم؟ نمیدونم واقعا کجا باید نگاه کنم

من نسبت به کنکور ۴۰۳ داغون بودم اصلا اهمیت ندادم بهش

🫶

الان مهم نیست کدوما رو دادی یا ندادی زیاد دست به سامانه ها نزن همه چی قر و قاطیه

احتمالا همین دوتاس یادته دیگه کدوما رو دادی فارسی خیلی مهمه واست بخون هم یازدهم هم دوازدهم عربی دینی یازدهم زبانم خداروشکر عالی هستی دیگه میمونه تاریخ و هویت اونم‌میخونی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمره ترمیم معدلم؟ نمیدونم واقعا کجا باید نگاه کنممن نسبت به کنکور ۴۰۳ داغون بودم اصلا اهمیت ندادم به ...

آره نمره ترمیم یا امتحان اصلی هر کدوم بهتر باشه میزارن اگه پایینه این یکیا رو بترکون فعلا دست به چیزی نزن تا خودشون اعلام کنن نرو تو مای مدیو از آموزش و پرورش زنگ بزن بپرس ببین بهت میگن

الان مهم نیست کدوما رو دادی یا ندادی زیاد دست به سامانه ها نزن همه چی قر و قاطیهاحتمالا همین دوتاس ی ...

هویت رو من ندارم 

محیط زیستو باید بخونم 

خب پس خوبه وای کوفتشون بگیره کی بهتون گفت اصلا دست بزنین به این کنکور😬😬😭

امروز امتحان دارم دعا کن قبول شمممم🥲🥲🥲🩷

🫶

آره نمره ترمیم یا امتحان اصلی هر کدوم بهتر باشه میزارن اگه پایینه این یکیا رو بترکون فعلا دست به چیز ...

اهااااا باشه مرسییی مرسییییی که هستیییی🥲🥲🥲🩷

🫶

دانشگاه مهم نیس قبولم نشدی برو یه مهارت یاد بگیر

من پارسال ۶۲۰۰ منطقه دو بودم

۳ سال پیش ۳۰۰۰ منطقه دو بودم بابام‌نزاشت داروسازی یا پزشکیی شهرهای دیگه رو بزنم 

من تا زیر چونه غرقم دعا کنید واسه منو دوستم ما دو تا به دوتا رتبه عالی احتیاج داریم

هویت رو من ندارم محیط زیستو باید بخونم خب پس خوبه وای کوفتشون بگیره کی بهتون گفت اصلا دست بزنین به ا ...

بدو امتحانتو بخون منم برم بخونم

خوشحال شدم امتحانای پارسال غیبت داری از پشت کنکوریا جلوتری دختر

بدو بخون بدو تو قبولی

بریم بریم🩷

هانی خوب بخون فعلا فرصت ترمیم ندارم من اما خوشبختانه تو اونا که غیبت کردی پارسال رو میتونی امتحان بدی

خیلییییییی بخون خیلی خوب

بزن بریم امروز رو بترکونیم

هانی خوب بخون فعلا فرصت ترمیم ندارم من اما خوشبختانه تو اونا که غیبت کردی پارسال رو میتونی امتحان بد ...

وای دیروز مث صگ خوندم امتحان دادم خوب بود میدونی نات بد بات نات گود بود ولی فکر کنم پاس شم نمیدونم جوابش کی میاد🥲🥲وای اگه پاس شم بهار دیگه کاملااااااا تموم میشه😭🥲

من دیشب خیلی حالم بد بود حالت تهوع داشتم نمیدونم چه کوفتی خوردم چیز خاصی هم نخوردم بیشتر به خاطر استرس بود انگار😑😑😑تا الان گرفتم خوابیدم🥲🥲🥲🥲

باید جبران کنمممم

بریم امروزم یه چیزی بهمون اضافه شه

من ژاپنی رو نتونم حداقلش میخوام چینی رو بخونم اون یه کوچولو ظرفیتش بیشتره امیددارم بهش🥲

من هنوز ثبت نام نکردم امروز ثبت نام کنیم؟ بعد یه چیزی شنیدم میگفتن باید تایید سوابق کنی یعنی چی چی میگن اینا

🫶

وای دیروز مث صگ خوندم امتحان دادم خوب بود میدونی نات بد بات نات گود بود ولی فکر کنم پاس شم نمیدونم ج ...

من فردا یا پس فردا ثبت نام میکنم میدم کافی نت خودم بخوام برم استرس میگیرم 

پاس میشی نگران نباش

شروع کن نهایی ها رو در کنار کنکور

سخته اما نه برای ما چون ما به نتیجه میرسیم 

واسه تو میشه فارسی ۲تا دینی یازدهم زبان ۲ تا عربی ۲ تا تاریخم هست با محیط زیست

اینا رو بالای ۱۹.۵ بگیر مخصوصا فارسی خیلی تاثیر داره

من فردا یا پس فردا ثبت نام میکنم میدم کافی نت خودم بخوام برم استرس میگیرم پاس میشی نگران نباششروع کن ...

اره حتمااااااااااا

الان دیگه بشینم نهایی ها رو بخونم🥲😃🩷

🫶

هانی سولوی آی ان دیدی؟

اره خیلیییی خوشگل بود خیلییییی خیلیییییییییی به طرز عجیبی قشنگ بودددد🥲🥲🥲منو یاد دنس playing with fire   هیونجین انداخت 

عاشق استایلشم😭😭🩷

🫶