2777
2789
آره رزی بنظرم داره منفجر میکنههههه من فنش نبودم فقط پارت ووکالش تو atp وااای قلبممن ۴۳ دقیقه دیگه دو ...

بس زیست خوندی 

آدنوزین تری فسفات😔😂😂

apt😂💖

من سی دقیقه ی دیگهههههه دارمممم هنوووز ولی حسش نیست

۱۲ تا ۱۲ و نیمم یه ذره دیگه بخونم تمومهههههه

خاک تو سرم به خاطر نیم ساعت😑😑😑🤣

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بس زیست خوندی آدنوزین تری فسفات😔😂😂apt😂💖من سی دقیقه ی دیگهههههه دارمممم هنوووز ولی حسش نیست۱۲ تا ...

جررررررررررررر  لعنت به زیست    الان دیدم دیگه من جز رد داده هاممممم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
بس زیست خوندی آدنوزین تری فسفات😔😂😂apt😂💖من سی دقیقه ی دیگهههههه دارمممم هنوووز ولی حسش نیست۱۲ تا ...

واسه همین میگن آدم باید ۸ ساعت کار کنه نتیجه ۱۲ ساعت درس خوندنه  خیلی خوب بود

😭😭😂😂❤️تو چه کردی امرووووز

من امروز ۱۱ خوندم واقعا نمیتونم به ۱۲ برسونمش ...تعطیلم چشمام دیگه نمیبینه خشک شده فردا اشک مصنوعی بگیرم

حالا ۲۴ ساعت پیاپی فیلم ببینم چیزیم نمیشه ها  واسه درس همه چی برعکس میشه

امروز عالی بود ۹ ساعت خوندم ولی مفید بود جدی یکم جمع بندی کنم دوازده دیگه میخواااااااابمممممممم

آفرین حتی اگه کسی ۹ ساعت مداوم بخونه واسه تجربی هم نتیجه خوبی میگیره فیکس شو رو ۹ مفید بعد بیشترش میکنی واسه زیر ۲۰۰ باید عالی بخونی به لحظه قبولیت فکر کن و بخون

من امروز ۱۱ خوندم واقعا نمیتونم به ۱۲ برسونمش ...تعطیلم چشمام دیگه نمیبینه خشک شده فردا اشک مصنوعی ب ...

یه دفعه ای دوازدهش نکن سعی کن تو این ده روز بیشترش کنی از دی به اینور جفتمون باید بیشتر بخونیم

🫶

آفرین حتی اگه کسی ۹ ساعت مداوم بخونه واسه تجربی هم نتیجه خوبی میگیره فیکس شو رو ۹ مفید بعد بیشترش می ...

وااااای خیلی دیگه نمونده 

یه ۱۴۲ ۱۴۳ روز اینا چه قدررررر زودگذشت 

وای این زمانه بخواد دو رقمی شه استرسیم میکنه

🫶

وااااای خیلی دیگه نمونده یه ۱۴۲ ۱۴۳ روز اینا چه قدررررر زودگذشت وای این زمانه بخواد دو رقمی شه استرس ...

هانی اصلا دیگه روزشماری نکن فقط فکر کن امروز رو داری همون روز رو عالی بخون استرس اون آخرا کارا رو خراب میکنه همه از تو بدترن تو داری تلاشتو میکنی و به نتیجه میرسی 

فقط زیاد درگیر روزشماری نشو حتی یه روز مونده میشه درصدت رو بیشتر کنی من زیست روز آخر خوندم سه تا کتاب رو سر کنکور خوب زدم باورت نمیشه همه چی یادم بود تست زنیم کم بود وقت کم میاوردم باز

تست زیاد بزن هانی 

یه دفعه ای دوازدهش نکن سعی کن تو این ده روز بیشترش کنی از دی به اینور جفتمون باید بیشتر بخونیم

آره فشار میاد بهم دقیقا از اول دی دیگه کم کاری نکنیم

هانی اصلا دیگه روزشماری نکن فقط فکر کن امروز رو داری همون روز رو عالی بخون استرس اون آخرا کارا رو خر ...

وای اره دقیقاااااااااااا

روز شماررو حذف کردم اعصابمو به هم میریخت

🫶