2777
2789
[QUOTE=358980593][QUOTE=358979316]شانست بودهههه من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر شانست خوبه ...

بگووووو چی شدددددددههههههه پی وان هارمونی چیک چیک بوم اسکیز رو کاور کرده بود که تو موزیک بنک اسپانیا خوندن دنس پرکتیسش اومده با کیفیت نااایس وای من خیلی خوشحالمممم😭😭😭😭😂😭😂😂😂😂😂اصلا نمیدونی چه قدر ذوق کردمممممممم وای اینتاک رو کاور ویدیووووو شوهرمممم😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭

🫶

[QUOTE=358985459][QUOTE=358980593][QUOTE=358979316]شانست بودهههه من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر ...

این میتونه معجزه قرن باشههههههههههههه چه شروع هفته اییییییی قلبم اکلیلی شددددددددد

دیگه چون شوهرته نمیشه روش کراش زد  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=358985459][QUOTE=358980593][QUOTE=358979316]شانست بودهههه من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر ...

آره جونگین رو برنداررررررر

منم تا پارسال ور دلم بود بعد خوندن نوشتن بلده مینشست کنارم با صدای بلند و سرعت تنبل سه انگشتی میخوند میگفت پارمیس درسته؟ این یعنی چی ؟ اون چرا اینجوریه

یعنی جرئت نمیکردم کتاب زیستمو باز کنم بجای کتابای سن خودش مینشست پای کتابای من بعد ولللل نمیکرد امسال راحتم نصف روز نیست نصفشم خستس  

وااااقعااااا اینو خودمون کشفش کردیم از همین تریبون رتبه خوبی تو ویژوال میگیره......مسئولین کیپاپپپپپپپ کجایین؟؟؟؟

این میتونه معجزه قرن باشههههههههههههه چه شروع هفته اییییییی قلبم اکلیلی شددددددددددیگه چون شوهرته نم ...

زیبا شروع شدددد واقعا میخوام این هفته

هفته ی خوبی رو سپری کنم

اوکی بیب ۱۸۰ روز مونده تا کنکور بدو بدو بدو

🫶

وااااقعااااا اینو خودمون کشفش کردیم از همین تریبون رتبه خوبی تو ویژوال میگیره......مسئولین کیپاپپپپپ ...

کلا مونستا ایکس کراشن🥸🥸🥸

وای من هردفعه میخوام راجب monsta x حرف بزنم اینطوریم که چطوری بنویسمش🤡😂

مانستا اکس

مونستا ایکس

مانستا ایکس

مونستا اکس

🗿🗿🗿🗿🗿😂😂😂😂

🫶

زیبا شروع شدددد واقعا میخوام این هفتههفته ی خوبی رو سپری کنماوکی بیب ۱۸۰ روز مونده تا کنکور بدو بدو ...

آره ۱۸۰ روز تاااا آزادیییی  البته بعدش نهایی و کنکور دومه ولی اصلیه همین اردیبهشته

این هفته آخر هفته ساعت بدیم ببینیم متوسط چقدر میخونیم

کلا مونستا ایکس کراشن🥸🥸🥸وای من هردفعه میخوام راجب monsta x حرف بزنم اینطوریم که چطوری بنویسمش🤡😂 ...

خیلی خوبن من وایبشونوهم دوست دارم 

راست میگییی

آره ۱۸۰ روز تاااا آزادیییی البته بعدش نهایی و کنکور دومه ولی اصلیه همین اردیبهشتهاین هفته آخر هفته ...

عاااااا اره موافقممممم اخر هفته جمع بزنیم چه قدر شد کلا🩷🩷🩷🩷🩷🩷

🫶