2777
2789
😭😭😭🩷🩷🩷🩷به زودی عکس خودت با یونیفرم پزشکی🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

به همچین انگیزه ای احتیاج دارمممممممم که عالی بخونم

اصلا منو هل دادی دوباره تو کتاب

مرسی چاگیاااااا

بدو بریم بخونیم‌توام قراره خوشگل کنی بری جاپنیز بخونی  با یه رتبه دو رقمیییی

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاو یو 

بدوووو تا آخر شب ۴ ساعت دیگه بخون

باشه؟؟؟؟ بریم دیگه خوب بخون تا قبل خواب خستگیم درومد حرف زدیممممم

بدو یه چیز قندی بخور و شروع کن دوباره 

لاو یو بدوووو تا آخر شب ۴ ساعت دیگه بخونباشه؟؟؟؟ بریم دیگه خوب بخون تا قبل خواب خستگیم درومد حرف زدی ...

اره منم الان باید برم بای باییی لاااااو🩷🩷🩷🩷🩷

🫶

لاو یو بدوووو تا آخر شب ۴ ساعت دیگه بخونباشه؟؟؟؟ بریم دیگه خوب بخون تا قبل خواب خستگیم درومد حرف زدی ...

هانی اعصابممممم خرااااابهههههه امروز با مامانم بیرون بودم بعد من کلاس میرفتم مختلط بود پسره تو کلاسمون اتفاقی ماشینش دم خونمون بود بعد نشست یه دفعه ای سوال پرسید که فلان چیز رو گرفتی 

یکمم مامانم حساسه وااااااااای به نظر من داشته رد میشده بدبخت فقط منو دیده اشنا به نظرش اومده 

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑حالا بیا و جمعش کن ای خداا هوفففففففففف

اصلا اعصابم خراب شد کاش یادم بره

🫶

هانی اعصابممممم خرااااابهههههه امروز با مامانم بیرون بودم بعد من کلاس میرفتم مختلط بود پسره تو کلاسم ...

اوف ازین اتفاقا زیاد میوفته انگار حرف زدن چه مشکلی داره

تا وقتی عاقل باشیم اتفاقی نمیوفته به مامانت میگفتی موضوع چیه...همه ماماما همینن بابا ناراحت نشو

یعنی با مامانت بودی اومد جلو همینجوری سوال پرسید؟ بنظرم زیادی اتفاقی نیستا شاید قبلا دنبالت کرده

من فقط میگم سال کنکور درگیر حواشی نشو بعد قبولی و تو دانشگاه من میگم ممکنه دنبالت باشه وگرنه اونقدر باهوشی که گول نخوری امسال فقط اونم بخاطر قبولی اگه اتفاقی نبوده باشه

حالا سوال درسی اوکیه خودتو ناراحت نکن دیگه وگرنه اگه قرار بود حرف نزنیم باید سیاره دختر پسرا رو جدا میکردن مامانااااا....خیلی جدی نگیر بگو همکلاسیه من زبانم خوبه همه میشناسن منو ولی توروخدا گول نخوری حسم میگه احتمالا ازت خوشش میاد یه امسال فقط درس تو زندگیت باشه از سال دیگه همه چی سر جاش بمونی مثل من میشیااااااااا میوفتی تو سیکل معیوب یا باید به رشته کم قانع بشی

حالا سوال اینجاست  پسره چه شکلیه؟؟؟؟؟؟

اوف ازین اتفاقا زیاد میوفته انگار حرف زدن چه مشکلی دارهتا وقتی عاقل باشیم اتفاقی نمیوفته به مامانت م ...

ارههههه خدارو شکر الان به خیر گذشت😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑وای چه قدر احتمالش بود تو دقیقا از کنااااار در خونه ی ما رد شی منم همون موقع با مامانم بیام🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

ولی خب جمع شد به خیر گذشت😭😭😭😭😂😂😂😂

اره من اصلا درگیر این چیزا نیستم عاسیسم من متاهلم ها🔪 خیالت راحت فقط درتلاشم زندگیمو بکشم بالا تو این مرحله گییییرررررررر کردممممم و اخرین بارمه دیگه هووووووف

سوال اخرت واااای🥸😂😭😂😭😂😭نمیدونم حقیقتا اصلااااا نمیدونم شبیه بقیه مذکر هاست😂😂😂😂😂😂

🫶

سخت نگیر به مامانت بگو تو دانشگاه و کلاسای درسی هم همه همینجوری سوال میپرسن بخصوص که من زبانم خوبه همه هم باهم درسی حرف میزنن شاید خونه شون نزدیکه و اتفاقی دیده دیگه اون رو نمیدونم چرا اینجا بوده... من امسال فقط درسسسس دارمممم

اصلا هم فکرتو درگیر نکن زیادم بحث با مامانتو کش نده انگار که اتفاقی نیوفتاده

ارههههه خدارو شکر الان به خیر گذشت😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑وای چه قدر احتمالش بود تو دقیقا از ک ...

شانست بودهههه  من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر شانست خوبه      باهم بریم بیرووووون  

خداروشکر بخیر گذشت پس دیگه ولش کن فکرشو نکن

حالا سوالشو جواب دادی؟؟؟؟ آره امسال درگیر نشو واسه به هدف رسیدن دیر میشه و جبرانش واقعا بهای سنگینی داره

تو عالی هستی میدونستم

آهاااااا بلهههههه اینتاک شی هست بلههههههه

فقط جواب آخرت      

شانست بودهههه من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر شانست خوبه باهم بریم بیرووووون خداروشکر بخیر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سمم اره

🫶

شانست بودهههه من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر شانست خوبه باهم بریم بیرووووون خداروشکر بخیر ...

هعی امروز اعصابم خراب شد نشستم برنامه های مونستا اکس رو دیدم بلکه روحیه ام باز شه دوباره کراشششش زدم رو این سلیطه😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭چطوری اینقدر خوشگلهههه

دلم خواست بزارمش پروفم ولی دوست ندارم جونگین رو بردارم🤡😂

🫶

[QUOTE=358979316]شانست بودهههه من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر شانست خوبه باهم بریم بیروووو ...

خیلی خوشگلههههههه یوپودااااااا  به قول داداشم دخترا پرچمو بیارید پایین...میره پیش دبستانی ۱ یه حرفایی میزنه من تا سال آخر دبیرستان نمیزدم

نههههه جونگین رو برندار من اینجوری پیدات کردم  

[QUOTE=358980593][QUOTE=358979316]شانست بودهههه من میخوام با تو برم کره اگه اینقدر شانست خوبه ...

اووووخی چهههه کییووووتتتت خواهر منم امسال باید میرفت پیش دبستانی ولی نرفت😑😂همین جا خونه ور دل من پلاسه

اوهوم پس برش نمیدارم اصلا این جونگین خیلییی ایکونیکه لامصب😂😂😂

🫶