2777
2789

هانی فراگ هنوز قسمت یک رو دیدم استرس داشتم داییم این چند روزه با اکیپشون منو برد بیرون مثلا روحیه بگیرم  بعد همه زوج زوج بودن....نمیدونم چرا دپ شدم  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
هانی فراگ هنوز قسمت یک رو دیدم استرس داشتم داییم این چند روزه با اکیپشون منو برد بیرون مثلا روحیه بگ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طبیعیه عزیزم طبیعیه(🫂😭😭😭😭)

من منتظر سریال hell bound ام فصل دوش داره میاد خیلی خوشحالم فصل یکو دیدی؟

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هانی فراگ هنوز قسمت یک رو دیدم استرس داشتم داییم این چند روزه با اکیپشون منو برد بیرون مثلا روحیه بگ ...

کنکورم شد شنبه بعد از ظهر ببین من میخواستم از شنبه بخونم اینا نمیزارن

پس شد یکشنبه🤡😂😂🥰😭

🫶

باورش سخته اما دلم تنگ شده برا مدرسه

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂طبیعیه عزیزم طبیعیه(🫂😭😭😭😭)من منتظر سریال hell bound ام فصل دو ...

نه میترسمممممم حتی از پوسترش    روحیه صفره صفر نمیدونم چجور قراره برم بیمارستان  الان سرچ کردم ببینم کدومه یو آه این رو دیدم  قبلا خیلی ازش خوشم‌ میومد گند زد به معنی واقعی...

کنکورم شد شنبه بعد از ظهر ببین من میخواستم از شنبه بخونم اینا نمیزارنپس شد یکشنبه🤡😂😂🥰😭

حالا زمان واسه من فریز شده نمیگذره بعد عید اونوقت راش اور میشه تایمم rush hour منظورمه اگه درست نوشته باشم من کلا املا به همه زبان ها مورد دارم....میرسد شنبه ولی بعیده بعدازظهر بیاد تا آخر شب لفتش میدن

نه میترسمممممم حتی از پوسترش روحیه صفره صفر نمیدونم چجور قراره برم بیمارستان الان سرچ کردم ببینم ...

اره فصل اول یو آه این بود منم خیلییی دوسش داشتم حیفففف اخه بازیگر به اون خوبی الانم که زندانه دیگه به جاش ایشون اومده 🗿✨️اینم خوبه خیلی سریالش خوبه تو کلافقط سریالای کیوت گوگولی مگولی میبینی فک کنم بمیرم برات داغون کردن روحیتو 🥰🫂😂😭

🫶

[QUOTE=356361204]نه میترسمممممم حتی از پوسترش روحیه صفره صفر نمیدونم چجور قراره برم بیمارستان ال ...

گوگولی مگولی 

نه باور کن

مثلا غیر گوگولی مگولی هم دیدم....مثل....اوممم...  آها....

بدترین شیطان.your honor. بازی مرگ...اسکویید گیم  نام من  ولی خیلی دارک و هیولایی و بزن بکش نمیبینم درگیر میشم با سریالا زندگی میکنم آخه  

جدا؟!به شخصه اصلااااا دوست ندارم😭😂حتما دوستای خوبی داشتی

نه بابا اتفاقا اینقدر اذیتم کردن صمیمی ترینر دوستامم از مدرسه رفتن اما خب دلم برا درسخوندنم تنگ شده

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

نه بابا اتفاقا اینقدر اذیتم کردن صمیمی ترینر دوستامم از مدرسه رفتن اما خب دلم برا درسخوندنم تنگ شده

بی بی من نمیتونم وارد سایت بشم  دارم سکته میزنم

بی بی من نمیتونم وارد سایت بشم دارم سکته میزنم

منم همینم همش میزد یافت نشد حالام کلا نقطه قبولی برام حذف شده نگران نباش

منم همینم همش میزد یافت نشد حالام کلا نقطه قبولی برام حذف شده نگران نباش

اوففففف یعنی دست و پاهام بی حس شدن انگار لمس شدن

اصلا نمیتونم تکون بخورم

دقت کردی هرررررر مرحله چقدر استرس وارد کردن بهمون؟

خدا به دادم برسه بمونم سال دیگه ۳۰ تا کنکور و ۱۰ تا اعلام نتایج داریم چی بر سر ما میاد؟؟؟؟؟؟؟ اصلا مهم نیست

امیدوارم نتیجه تون خوب باشه