2777
2789
یه جورایی دنبال علاقه رفتن؟!میخوام برم دوره های مربیگری ثبت نام کنم خیلی استرس دارم نمیدونم چراگفتن ...

واسه زبان؟؟؟؟ آره چرا نشه در راستای هدفت باشه چرا نشه حتما بروووووووو ولی مدرک دانشگاهیم مهمه برنامه ریزی واسه قبولی داشته باشی میتونیییییی

حتما حتما میشه  هیچی جای آرزوهامونو نمیگیره بیحیالش نشیم  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
واسه زبان؟؟؟؟ آره چرا نشه در راستای هدفت باشه چرا نشه حتما بروووووووو ولی مدرک دانشگاهیم مهمه برنامه ...

نه راستش

مربیگری ورزشیه حالا یا فیتنس یا ایروبیک یا اسپینینگ بین این سه تا موندم 

دانشگاه رو که حتماااااا میرم 

میدونی یاد این افتادم

#تلنگر

درخت سيب می‌تواند پانصد سيب داشته باشد كه هر كدام حاوی ده دانه است، 

چرا اين همه دانه لازم است تا فقط چند درخت ديگر اضافه شود؟!

در اينجا طبيعت به ما چيزی ياد می‌دهد.

به ما می‌گويد اكثر دانه ها هرگز رشد نمی‌كنند!

پس اگر واقعا می‌خواهيد چيزی اتفاق بيافتد، بهتر است بيش از يكبار تلاش كنيد!

من مدرک زبانم روهم صد در صد میگیرم 

ولی باید بقیه علایقم رو هم دنبال کنم نظرت چیه؟خیلیا میگن تگه میخوای موفق شی باید به یه حرفه سفت و سخت بچسبی دوست دارم یه مثال نقض باشم شده یک روزم رو میکنم ۴۸ ساعت ببینم چی میشه هعیی

تو اگه نمیخواستی پزشک شی دوست داشتی چیکاره شی؟

🫶

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه راستشمربیگری ورزشیه حالا یا فیتنس یا ایروبیک یا اسپینینگ بین این سه تا موندم دانشگاه رو که حتمااا ...

میدونی آخه مشکل اینجاست هر چیزی یه گلدن تایمی داره تو سال دیگه دانشجو باشی میتونی بری دنبال مربیگری و اون موقع مربی باشی ولی اگه پشت کنکور بمونی اعتماد بنفست نابود میشه این یه مرحله مهمه اینو پاس کن اول

و حتما برو دنبال موفقیت های دیگه اما امسال نه

اولویت بندی مهمه بنظرم

من تو این مرحله استوپ کردم وقتی قبول بشم چون هدفمه میرم دنبال ورزش برای سلامتی و عشق درس دادن زیست و فشن هستم واقعا دوست دارم برم دنبال طراحی لباس اما اینا اولویتم نیست خوش تیپ باشم زیست درس بدم برم لباس بدم واسم بدوزن و طراحیشون کنم اما پزشکی نخونم واسم ارزشی نداره

وقت تلف نکن بنظرم امسال رو قبول شو تو دانشجویی وقت زیاده بزن یه دانشگاه خوب و تاپ قبول بشی همیشه میتونی مربی بشی ولی گلدن تایمت رو از دست نده باید تمرکز داشت واسه کنکور

این نظر منه بی بی....حتی برو کتابخونه و گوشی رو محدود کن

میدونی آخه مشکل اینجاست هر چیزی یه گلدن تایمی داره تو سال دیگه دانشجو باشی میتونی بری دنبال مربیگری ...

خیلی دیشب بهش فکر کردم نمیدونی وای😭😂 یه جورایی راست میگی💖💖💖💖یه سال اینور تو اونور تر بشه هیچی نمیشه به قول تو 

به خودم قول دادم امسال سال اخرم بشه 

یور رایتتتتت تنکس هانی 💖💖💖💖💕💖🫂

مشورت کردن باهات حس خوبی میده

🫶

خیلی دیشب بهش فکر کردم نمیدونی وای😭😂 یه جورایی راست میگی💖💖💖💖یه سال اینور تو اونور تر بشه هیچی ...

آره چاگی امسال قبول شو شر کنکور رو بکن بعد هرررررر کاری دلت میخواد بکن حتما میتونی

فداااااات عزیز دلممممممم

آره چاگی امسال قبول شو شر کنکور رو بکن بعد هرررررر کاری دلت میخواد بکن حتما میتونیفداااااات عزیز دلم ...

هانی کنسرت بیست و هشتم مهر مال اسکیز بلیطا از حدود ۱۲۰ دلارن تا ۴۵۰ دلار🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

از حدودا هفت هشت میلیون تومن بگیر تا سی میلیون تومن نزدیک استیج😂😂🤡🤡😂😂😂🤡🤡😂😂😂

من الان یک و دویست دارم تو حسابم میتونی بیست و نه تومن جور کنی🤣🤣🤣🤣

🫶

هانی کنسرت بیست و هشتم مهر مال اسکیز بلیطا از حدود ۱۲۰ دلارن تا ۴۵۰ دلار🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡از حدودا ه ...

بعد فرضا پول کنسرت جور شد بلیط و ویزا چجوری بگیریم؟؟؟؟؟

بیا بعدش دانلودش کنیم رایگاننننننن

بعد فرضا پول کنسرت جور شد بلیط و ویزا چجوری بگیریم؟؟؟؟؟بیا بعدش دانلودش کنیم رایگاننننننن

وای اصن به فکر رفت وامدش نبودم😂😂😂

نزدیک یه بلیط vip فقط رفت باید پول بدیم برگشتم هست

دو نفریم ۴برابر همین باید جمع کنیم🤣🤣

🫶

وای اصن به فکر رفت وامدش نبودم😂😂😂نزدیک یه بلیط vip فقط رفت باید پول بدیم برگشتم هستدو نفریم ۴براب ...

با احتساب نهار و شام حتی اگه بریم کیک ماهی و دوکبوکی بخوریم  و هزینه اقامت و سوغاتی یه ۱۰ سالی باید کار کنیم  من که بابام تقبل نمیکنه  

با احتساب نهار و شام حتی اگه بریم کیک ماهی و دوکبوکی بخوریم و هزینه اقامت و سوغاتی یه ۱۰ سالی باید ...

منم همینطور😂😂🫂

من میدونم که قبول نشدم خب ولی اصلا نمیتونم بخونم تا ۲۰ ام که جوابا میاد با این که مطمئنم نمیارم 😂😂😂قربون خودم برم که خودمو دوست دارم 

ولی از شنبه دیگه راستی راستی میخوام بخونم دنبال یه رتبه عالی ام احتمالا کمتر بیام سایت نسبت به الان 

ولی میااااام توهم منو دور ننداز باهم دیگه میشینیم میخوووووونیم البته تو اگه قبول شدی باید بیای به من انگیزه بدیا😫🫂💞💕💖

دانشگاه قبول میشیم

کار میکنیم

پس انداز میکنیم 

بعدشم عشق و حال 

میریم کنسرت یه سلفی میگیریم میایم🫂💞💕💖

🫶

منم همینطور😂😂🫂من میدونم که قبول نشدم خب ولی اصلا نمیتونم بخونم تا ۲۰ ام که جوابا میاد با این که م ...

منم اگه تیپ ۳ میزدم یا تعهد قبول میشدم اما واقعا حس میکنم نمیارم ۱۰۰۰ تا کمتر بودم خیلی راحت تر بودم الان

منم جسته گریخته میخونم الان ولی از ۲۰ ام دیگه میچسبم به کتاب بیا قبول بشیم هانی بیا برسیم‌به همه چیزای قشنگ

تو دوستمی عزیزمی چاگیایییی خودمییییی بخاطرت میام پیام میزارم هر وقت اومدی جوابمو بده 

هر وقت خسته شدی از درسم بهم بگو بهت انگیزه بدم

من اینجام چاگیییییا

بریم کنسرت رو من هستممممممم بعد قبولیم تو کمکم کن چندتا زبان بخونم

لاو یووووو...سارانگههههه  

منم اگه تیپ ۳ میزدم یا تعهد قبول میشدم اما واقعا حس میکنم نمیارم ۱۰۰۰ تا کمتر بودم خیلی راحت تر بودم ...

🫂😭💖💕💖💕💞💕💖

دقیقا منم اگه شهرخودمونو میزدم راحت قبول میشدم

ولی یکم شاید غرورم اجازه نداد دلم میخواست حتما همون رشته و دانشگاه بخونم یعنی خودم رو مجبور کردممم بهش برسم اگه نیارم واقعا بده

فعلا درحال وقت گذرونی ام👀😭💕

هانی تو سریال فراگ چانیول یه اهنگی گوش میداد میدونی اسمش چیه 🗿😂

🫶

🫂😭💖💕💖💕💞💕💖دقیقا منم اگه شهرخودمونو میزدم راحت قبول میشدمولی یکم شاید غرورم اجازه نداد دلم می ...

بهش میرسی ارزششو داره یکسال همه تلاشتو بکنی من واقعا تو این سالها خسته و فرسوده شدم اما نمیخوام کوتاه بیام

پس امسال همه تلاشتو بکن چاگی