2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تورو خدا ۲۰۰ تایی رو بزار واسه من....اسی دوست خودمه....

تو کجا؟ 😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

🤣😂🤣😂😭😭ایشالا تابستونننننننصننننمن الان از اومدن سریال جیسو وحشت دارمخیلی گودرت اراده نیاز دارم ...

وااای درس داریم هانی درس...خدا کنه پخش سریالا متوقف بشه..بدو چاگیا بخونیم...شد ۸ و ربع...لاو یو.. خستگیم درومد بودی...بوسسسس

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
تو کجا؟ 😂

من یه تنه تا ۹۹ آوردم.اومدی ۱۰۰ رو زدی بردی حاجی....من اینجا من اینجا دوست اسی..خوشحال شدم دوست جدهانار دوست ما هم هست...حواست به دوستم باشه ها..بیا دعوا نکنیم...بوس

خاک تو سرم ۸ شده 😐بوص بهت من برمممممم اینو تمومش کنممممم لااااااااااو یووووووووو سو ماچچچچچ

فعلا چاگیا...خوب بخونیم منم رفتم‌پای شیمی

من یه تنه تا ۹۹ آوردم.اومدی ۱۰۰ رو زدی بردی حاجی....من اینجا من اینجا دوست اسی..خوشحال شدم دوست جدها ...

😂😂😂😂

چی میگی😂

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

فعلا چاگیا...خوب بخونیم منم رفتم‌پای شیمی

صبح بخیرررررررر

من امروز عربی میخونم

Grammar 

Vocab

Language functions 

به علاوه تست 

و رفع اشکال هر چی این هفته ایراد داشتم 

بریم که ۱۰ ساعت رو بخونیممممممممممممممممممم

🫶

صبح بخیررررررررمن امروز عربی میخونمGrammar VocabLanguage functions به علاوه تست و رفع اشکال هر چی ای ...

آفرین چاگیا 

هانی عربی فلاح رو نگاه نکنی باختیا

فقط فلاح ۲۰ تضمینی ۲۰ جلسه بود پارسال

بدو بخونیم منم امروز ریاضی شیمی زیست میخونم ۱۰ ساعت تماااام

آفرین چاگیا هانی عربی فلاح رو نگاه نکنی باختیافقط فلاح ۲۰ تضمینی ۲۰ جلسه بود پارسالبدو بخونیم منم ام ...

اقا من چو یونگ وو رو میبینم یاد جین میوفتم نمیدونم چرا خیلی حس اونو بهم میدههه😭😭😭

همون قدر اسکل و فانه

🫶

آفرین چاگیا هانی عربی فلاح رو نگاه نکنی باختیافقط فلاح ۲۰ تضمینی ۲۰ جلسه بود پارسالبدو بخونیم منم ام ...

دیدی چی شدددددد از سه و نیم خوابم برد یه لحظه تا الان وای خداااااااااا 

چند روزه داره خوابم میگیره با این که شبا خوب میخوابمممم

🫶