2777
2789
عنوان

بهم میگن بچه مثبت

360 بازدید | 5 پست

اینکه من دوست ندارم فحاشی کنم میشم بچه مثبت ؟

فحاشی با نام اعضای بدن هست رو اصلا فکر میکنم شعور و شخصیت ام میاره پایین میشم بچه مثبت ؟ البته همشون هم دختر هستند این حرف ها رو میزنن... یا اینکه من شرایط طوری برام رقم خورد که دلم خواست فقط تو خونه  باشم و بیرون کمتر بیام البته از اول عمرم تا الان شدم بچه ساکت و اداب معاشرت ام خیلی ضعیف شد باید هر دفعه که اقوام یه آدم که منو نمیشناسه بهشون بگه بابا این خیلی بیرون نمیاد اصلا.. تو طول عمرش ۳۰ بار بیرون نرفته و باعث خجالت من بشه...هی میگن ساکت ساکت و بچه مثبت هست حرفی هم بخوام بزنم تو دهنم میمیونه 😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تو خیابونی نیستی مثل علف هرز رشد نکردی خانواده داری هم سطح اونا نیستی چیپ و بی لول و شخصیت نیستی ولشون کن بزار تو دنیای مزخرفشون بموونن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

چون تو خیابونی نیستی مثل علف هرز رشد نکردی خانواده داری هم سطح اونا نیستی چیپ و بی لول و شخصیت نیستی ...

حالا هر کی فوش داد میشه علف هرز؟ منم به شوخی خیلی چیزا میگم ولی خب به آدمای خاصی میگم و موقعیت های خاص

استارتر هم حس میکنم یکم بی زبونه باید رو مهارتاش کار کنه

حالا هر کی فوش داد میشه علف هرز؟ منم به شوخی خیلی چیزا میگم ولی خب به آدمای خاصی میگم و موقعیت های خ ...

هرفوشی ن من به شوهی بعضی اوقات به دوستام میگم ولی بعضیا اون فوشایی که میدنبله میشن علف هرز اونم چی یه نوجون که خیلی خودشو گنگن میبینه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)