2777
2789
عنوان

کیا تو هفته 18 بارداری هستن

1002 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من چند روز پیش یه تکون ریز بچه حس کردم دو سه باری وهمین تا الان تکوناش دقیق حس نکردم اولین بچم نیس که بگم نابلد باشم چاق هم نیستم فقط جفتم قدامیه شما هم تاالان تکونای بچتون حس نکردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم جفتم قدامی بود البته شکم اول بودم

۲۳هفته اولین تکون هاش رو حس کردم

عجله نداشته باش تا قبل۲۴هفتگی مهم نیست

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
عزیزم منم جفتم قدامی بود البته شکم اول بودم۲۳هفته اولین تکون هاش رو حس کردمعجله نداشته باش تا قبل۲۴ه ...

منم نمیدونم بخاطر جفت هس یا چی چند روز پیش تو مطب صدا ضربانش شنیدم ولی الان باز نگران شدم

یه هفته بعد از تأخیر رفتم ازمایش دادم اونموقه بالای 1000بوده تیتر بتا ندادم

من یه ماههه پری عقب افتاده10روز پیش ازمایش دادم بتا ننوشته بود فقط نوشته بود منفی😭😓تا الان پری نیومد

من یه ماههه پری عقب افتاده10روز پیش ازمایش دادم بتا ننوشته بود فقط نوشته بود منفی😭😓تا الان پری نیو ...

عزیزم انشاالله بزودی باردار میشی ولی با ازمایشت معلومه که این ماه باردار نیستی عقب افتادن پریودیت دلیلی داره حتما دکتر برو سونو بگیر