2777
2789
عنوان

وای افسردگی خیلی بده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 44 پست

مشکل من چیه بچه ها کنکور هم دارم 

وقتی 16سالم بود خیالپردازی رو با اهنگ گوش دادم 😅

با هر اهنگ ی زندگی خیالی برا خودم میساختم 

کم کم معتادش شدم و ارتباطم سال به سال با واقعیت قطع شد و من همش در حال رویابافی بودم 😔

کم کم تو رفتارم مشخص شد با ادمایی که تصور میکردم حرف میزدم

حالا خیلی بعد شده هزار تا تخیل تو در تو دارم وقتی هم نخوام ذهنم رویا میبافه 

یهو میبینم دارم با ادمای تخیلی حرف می زنم و میگم و میخندم و فحش میدم و 

نصیحت میکنم 

وقتی هم بیرون میام از رویا تا میام درس بخونم هی فک می کنم همون ادما دارن 

نگام میکنن و حواسشون به من هست

مدام سعی میکنم بهتر باشم از نظرشون 

بعد به خودم میگم اع راحت باش اینجا هیچکس نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کسی هست اینجا از بیخوابی رنج ببره ؟😢

مشکل من چیه بچه ها کنکور هم دارم 

وقتی 16سالم بود خیالپردازی رو با اهنگ گوش دادم 😅

با هر اهنگ ی زندگی خیالی برا خودم میساختم 

کم کم معتادش شدم و ارتباطم سال به سال با واقعیت قطع شد و من همش در حال رویابافی بودم 😔

کم کم تو رفتارم مشخص شد با ادمایی که تصور میکردم حرف میزدم

حالا خیلی بعد شده هزار تا تخیل تو در تو دارم وقتی هم نخوام ذهنم رویا میبافه 

یهو میبینم دارم با ادمای تخیلی حرف می زنم و میگم و میخندم و فحش میدم و 

نصیحت میکنم 

وقتی هم بیرون میام از رویا تا میام درس بخونم هی فک می کنم همون ادما دارن 

نگام میکنن و حواسشون به من هست

مدام سعی میکنم بهتر باشم از نظرشون 

بعد به خودم میگم اع راحت باش اینجا هیچکس نیست...

خیانت شوهرم ...

حتما با یه روانشناس حاذق صحبت کن، شما یه بار زندگی می کنی، تحمل زندگی با افسردگی خیلی سخته، چرا به خاطر اشتباه دونفر دیگه شما این یک بار فرصت زندگی رو با افسردگی بگذرونی؟ بابت هزینه هم خودت رو اذیت نکن، این کمترین کاریه که همسرت برای جبران می تونه بکنه

وای مثله منبچم باهام حرف میزنه من تو گوشی ام

بخدا منم فقط میگم گوشی دست بگیرم بچه میاد دور وبرم فقط حالم از خودم بهم میخوره باباش شب میاد خونه باهاش بازی میکنه نیم ساعت اما من کل روز روکنارشم نیم ساعت به اون اختصاص نمیدم  از خدا مرگ میخوام بچم بدون من شادتره

نه شوهرم خیانت کرد منم اینجور شدم

ضربه خوردی طبیعیه 

با ی روانشناس صحبت کن حالت بهتر میشه 

میدونمم چقدر سخته بقیه بی اهمیتن حتی گرم نمیگیرن ولی نمیدونن که شما چه مشکلی دارید  بهترین راه حل این با ی روانشناس حرف بزنید تا کمی از این غم بروز پیدا کنه و خالی بشید و یسری کارا که میگن انجام بدید 

میشه منم تگ کنی

عزیزم متاسفانه تگ نشدی 

یه تاپیک دارم با عنوان: برای تو که تنبل و بی نظمی 

برو بخونش به جز تنبلی درباره خیلی چیزا حرف زدم 

از حال خوبی برخوردارم که به‌ شدت بوی رد دادن میده🖤  خدا تصمیم گرفت منو بکشه برا همین زنده نگه ام داشت! امیدوارم بفهمی چی میگم ولی نفهمی.🙄🕯🫀   https://harfeto.timefriend.net/16412274116285  ‌‌‌‌‌‌‌              نه قضاوت کن، نه قضاوت قضاوت!        حالا زیادم خل نیستم😂 منظورم از این جمله اینه که نه کسی رو قضاوت کن نه خیلی حرف دیگران برات مهم باشه، اونقدر که همش از قضاوت شدن بترسی و مدام بگی قضاوتم نکنید، یا هر چرت و پرتی رو بشنوی و بگی نه من قضاوت نمیکنم، هر چیزی حدی داره🥲                  من میدونم گاهی نباید وقتی دارم به دردودل های کسی گوش میکنم بهش بگم: ۱: من یا خیلیای دیگه از تو بدبخت تریم اینکه چیزی نیست.! چون پیش اومده این حرف رو شنیدم و ناراحت شدم و به این درک رسیدم که شاید یه چیزی برا کسی درد باشه ولی برای کسی دیگه هیچ! و توان و تحمل ادما با هم فرق داره. فکر نمیکردم فقط به مورد ۱ ختم شه ولی متاسفانه چیز دیگه الان تو ذهنم نیست😐💔خلاصه که سعی میکنم حرفتو گوش بدم بدون اینکه ناراحت ترت کنم.   و اینکه اگه تنبلی و بدون برنامه و از خودت شاکی، شاید بتونم کمکت کنم💕   من میدونم اون دنیا خدا هممون رو یه جا نگه میداره میگه خبببب این قسمت مخصوص قضاوت ها توهین ها و تهمت ها و دل شکستن هاییه که تو نی نی سایت داشتین😁😝😂من شوخی گفتم ولی تو عاقل باش و جدی بگیر☺  لطفا با شعار امر به معروف و نهی از منکر، افسار پاره نکنید. خودتونم میدونید شماهاا یه مشت مذهبی نمای عقده اید و مذهبی های واقعی مثل آدم نصیحت میکنن نه مثل شما. آیا میدانید با هر تاپیکی که برا حجاب میزنید هزاران نفر رو به سمت حجاب هدایت میکنید و محجبه میشن؟😅 آخه چقدر شما پاکدامن و مطهر و نجیبید چقدررررر🤣🤣🤣اصلا هم عقده ای نیستید و دعوا دوست ندارید☺😂
منم کم خونی دارم یعنی از اونه؟ هیچوقت حال هیچکاریو ندارم ن دوستی دارم ن با کسی حرف میزنم تو خونمون ن ...

اره حتما بخور من نمیتونستم یه استکان بشورم خونمون چنان کثیف شده بود مهمون اومد ابروم رفت دور چشمام سیاه شده الان تازه یکم سرحال شدم همین الان داشتم ظرف میشستم قبلا حال نداشتم چهار پنج ماه همینطور بودم بعد چون هیچ کاری نمیتونستم بکنم افسرده شده بودم دوماهه قرص میخورم تازه کمی سرحال اومدم قرص فروگلوبین ویتابیوتکس واقعا عالی بود برام میخوردم قشنگ حس میکردم انرژی میگیرم

شما از خیانت شوهر افسردگی گرفتی من از بی پولی شوهر افسردگی گرفتم، هرچند اگه شوهرم شغل خوب داشت و پولدار بود ممکن بود خیانت کنه، چون اکثر مردا خیانت میکنن مگر اینکه شرایطشو نداشته باشن...

امیدوارم شوهرت تاوان کارشو پس بده و به راه راست هدایت بشه... ولی تا اون موقع بهتره به فکر خودت باشی و نگذاری تاوان کارای اونو جسم و روح تو بده

امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بی‌دفاع شده‌ام.هیچ‌کس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمی‌دونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام