2777
2789
مگه نباید همرنگ بشه ؟

ن عزیزم ربطی ب پررنگ و بی رنگی نداره هرچی از موعدت بیشتر بگذره و بات بیشتر باشه پر رنگ میشه

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
آخه امکان داره لقاح دیرانجام شده باشه وساک حاملگی روببینن ولی چیزی نبینن یاقلبش ....

فعلا نمیخواد که الان سنو بدی اول برو از بده اگه مثبت بود برو دکتر برات تشکیل پرونده بده و برات سنو اگه نوشت هفته ی هشت برو سنو انجام بده

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم الان بایدبرم دکتریانه بمونم ۸هفته برم؟

بمون 8هفته برو من چون نمیدونستم اوایل که فهمیدم مثبته زود رفتم فقط ساک و دید انقد استرس داشتم تا امروز دوباره رفتم خداروشکر همه چی نرمال بود صدلی قلبم فندقمم شنیدم

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
بمون 8هفته برو من چون نمیدونستم اوایل که فهمیدم مثبته زود رفتم فقط ساک و دید انقد استرس داشتم تا امر ...

ای جونم مبارکه عزیزم

امیدت فقط به اون بالایی باشه
بمون 8هفته برو من چون نمیدونستم اوایل که فهمیدم مثبته زود رفتم فقط ساک و دید انقد استرس داشتم تا امر ...

من قرص گلوکفاژ میخورم باویتامین سی الان نمیدونم این قرصاروبخورم یانه قطع کنم اسیدفولیک میخورم

من قرص گلوکفاژ میخورم باویتامین سی الان نمیدونم این قرصاروبخورم یانه قطع کنم اسیدفولیک میخورم

عزیزم مبارکت باشه. واسه من خیلی دعا کن واقعا ب بچه نیاز دارم 

دعاکن خدا بهم نگاه کنه

خدایا همه ی بچه هارو از نعمت امنیت ، سلامت و خانواده ای سالم بهرمند ساز  
من ۲ماه پیش رفتم عکس رنگی گفت باز بود ولی خیلی دردکشیدم جونم رفت. اما نشد...

ایشالله به زودی دامنت سبزمیشه عزیزم امیدت به خداباشه

مرسی عزیزم قرص ویتامین سی سه روزدرمیون میخورم اونم نخورم؟؟؟

نه اصلا نخور فقط یدو فولیک تا میری دکتر بخور بعد هرچه لازم باشه از رو ازمایشات بهت میدن

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥