2777
2789
عنوان

خواب

111 بازدید | 16 پست

دیشب خواب دیدم که دارم ازدواج میکنم همه کارها هم انجام شده بود حتی عکس و کلیپ رو هم تو خواب انجام دادیم

ولی قبل شروع مراسم همه چی کنسل شد فکرم خیلی مشغوله ینی چی این ؟؟؟؟

😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ اخه معمولا میگن خواب عروسی دیدن بده

اگه از این می ترسی به گفته امام جعفر صادق خواب های اول ماه کاملا باطل هستن پس نگران نباش

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
دیدم داشتیم عکس میگرفتیم    

خب مگه نمیگی کنسل شد پس بخیر گذشت 😀😀😀 اصن خوابو هرجور تعبیر کنی همون میشه ان شا الله که خیره  ...ی صدقه هم بنداز

حاضرم به خاطر رویایم به فضا بروم،حتی اگر بلیط آن یکطرفه باشد ❤
کسی نبود ؟؟؟؟؟

اصلا ناراحت نباش انشالله خوشبخت می شی واگرم ازاین که خواب عروسی را دیدی وفکرمی کنی بده باید بگم به گفته امام جعفر صادق خواب اول ماه نه خیر است ونه شر بلکه باطل هست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
خب مگه نمیگی کنسل شد پس بخیر گذشت 😀😀😀 اصن خوابو هرجور تعبیر کنی همون میشه ان شا الله که خیره  ...

خیلی خواب با کیفیتی بود استرس اینکه یه وقت عکسام خراب بشن رو تو خواب هم داشتم

😍

😂😂😂 خوابت فول اچ دی بوده .... منم دیشب خواب بد دیدم خداروشکر دوستان میگن خواب اول ماه تعبیر نداره 

حاضرم به خاطر رویایم به فضا بروم،حتی اگر بلیط آن یکطرفه باشد ❤

عزیزم ایشالله ک خیره.دوستمونم گفت ک خاب اول ماه باطله ولی اینو بدون ک اگ کسی ک عروس شده باشه تو خاب باز ببینه لباس عروس تنشه خوب نیست ن شما ک هنوز مجردی😉پس خیالت تخت تخت.تازه تو خاب کلیم بهت خوش گذشته برا فیلم و عکس😍

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

عزیزم خواب عروسی برای آدم متاهل خوب نیست شما که مجردی انشالله به زودی یه بخت عالی نصیبت بشه

البته اونم بسته به اینه که چطور تعبیر کنی و بعدش هم یه صدقه رد کنی حله

اگه نگرانی صدقه بده و معوذتین بخون 

خیره ان شالله

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم