2777
2789
عنوان

چند لحظه لطفا

160 بازدید | 21 پست

کسی تاحالا واسه اینکه بفهمه بارداره از شربت هسل استفاده کرده؟ اگه استفاده کردید درست جواب داده یا نه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
2
100%
باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چه مدلیه

یه جا خوندم که اگه شب قبل خواب دوقاشق عسل رو بریزی تو یه لیوان آب حل بکنی و بخوری اگه پیچش ناف و اینجور چیزارو احساس کنی بارداری وگرنه نه حالا میخوام بدونم صحت داره یانه؟

نه ایشالله ولی تو نت بزن ممنوعات باردای سعی کن حتی اگر مشکوکی به بارداری مصرف نکنی ... مخصوصا اوایل که هنوز تخمک بارور شده جا گیر نشده

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
نه ایشالله ولی تو نت بزن ممنوعات باردای سعی کن حتی اگر مشکوکی به بارداری مصرف نکنی ... مخصوصا اوایل ...

اما تو اینترنت نوشته اگه عسلش خالص باشه و معتبر مشکلی پیش نمیاد و تا حالا نظریه وجود نداره که بگه عسل در وران بارداری ضرر داره

چی بگم عزیزم تو اکثر سایتا زدن ممنوع ..‌ دکتر منم گفت فعلا نخورم ... حالا یکی دو ماه نخور ضرر نداره که ...بعدشم الان عسل خالص کجا بود 😑

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند