2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به روش نیار  چون اگه مجبور باشی ببخشی بخاطر بچت   اونوفت دیگه پررو میشه  یه جوری رفتار کن که انگار نمیدونی بزار بترسه از اینکه تو بفهمی  وگرنه پرررو میشه بیا و جمعش کن  فقط حواستو بده مریضی نگیری ازش اگه فکر میکنی میتونی جدا بشی زندگیشو رو سرش خراب کن بعدم جداشو

هر کار میکنی تا مطمئن نشدی بچت نفهمه ک خیلی ضربه میبینه

بچم بزرگه فهمید صبح به شوهرم زنگ زدم گفتم من میرم بچه رو ثبت نام کنم بعدم باهم میریم خونه مادرم چون شوهرم گفته بود میره مسافرت کاری دو روز منم تنها بودنی میریم خونه مادرم با دخترم اونجا میمونیم تا شوهرم بگرده وسط راه یادم افتاد مدارک رو بر نداشتم وارد خونه شدم خونمون دو طبقه ست پایین اجاره ست تو پلخ خا بودم شنیدم اقا با یه زن حرفای عاشقونه میزنه و دعوتش میکنه خونه و قول وقرار صیغه اینا رفتم بالا گوشی رو سریع قطع کرد رنگش پریده بود گفتم کیه گفت همکارم گفتم با همکار اینطوری صحبت میکنن و اینا و دعوا کردیم شدید زدم از خونه بیرون هنوز نرفتم خونه نمیدونم چ کنم

زندگیم تک دخترمه🩷

به خانوادش چه مربوطه از خودش توضیح بخواه چی دیدی؟

توضیح دادم خودش فقط دروغ میگه میگه نذار زندگیمون از هم بپاشه دلم واسه دخترم میسوزه

زندگیم تک دخترمه🩷

به خانواده نکشون با خودش حل کن

اخه راه داره میتونی ببخشی این خودش یه مشت دروغ تحویلم میده من چطوری حلش کنم با من روراست نیست یجوری رفتار میکنه انگار چیزی نشده

زندگیم تک دخترمه🩷

خواهرم زندگیته ازهم نپاشون، فقط کنترلش کن، تند تند در موقعیتی زنگ بزن، بگو مردم پچ پچای در موردت میکنن ، 

داره آبرومون میره، حواست جمع کن ، 

همینقدر که بدونه فهمیدی ، شاید برای حفط ابروش هم شده 

دیگه کنار میکشه واصلاح میشه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت