2777
2789
عنوان

رنگ کردن موی من و واکنش همسر

525 بازدید | 35 پست

همسرم که دید اول گفت اوو چ رنگی . لحنش اصلا بد نبود  من لبخند زدم گفتم خوب شده یه نگاه دیگه انداخت گفت تیره ترش بهتر بود . شماره ۶ قهوه ای طلایی تیره زدم . بعد چند دقیقه گفت عوض  کردنش خیلی خرج داره؟!   بعد گفتم زشت شده .گفت نه..... منم گفتم معلومه خرج داره یعنی عوضش کنم . گفت  نه خیلی هم قشنگه ! خیلی زد تو پرم .قسم خوردم دیگه راجب این چیزا ازش نپرسم . دفعه اولش نیست اینجور میگه  کلا زبون نقدش خیلی  تیز و برنده.  عکس میذارم بگین واقعا  بد شده؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهامو از مشکی بلوند کردم نفهمید،چه خوبه ک رنگارو میفهمه و میگه تیره کن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

شوهرت سلیقه نداره بابا دنبال ایراد گرفتن بوده

ندیده میگم موهات قشنگ شده

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰