2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی هس؟

برای حاجت گرفتنه ولی نماز شب خیلی عالیه توی سکوت شب با خدای خودت درد و دل می کنی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

برای حاجت گرفتنه ولی نماز شب خیلی عالیه توی سکوت شب با خدای خودت درد و دل می کنی

الان بزرگترین آرزوم شده برگشتن عشق دو نیم سالم مث بمب همه وی بهم خورد امان از دست مردم فضول امان😭

الان بزرگترین آرزوم شده برگشتن عشق دو نیم سالم مث بمب همه وی بهم خورد امان از دست مردم فضول امان😭

انشالله هرچی صلاح شما هست اتفاق بیفته ما تلاش می کنیم از خدا هم می خواییم بقیه اش دست خداست

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فداتبشم عزیز دلم انشاالله که شمام حاجت روا بشی

ممنونم عزیزم ❤️من تابستان امسال حاجتم را از امام رضا گرفتم پارسال ازش خواستم بعد امسال توی حرم حاجتم را داد اصلا معجزه بود 🥹❤️ انشالله شما هم حاجتتون را بگیرید

ممنونم عزیزم ❤️من تابستان امسال حاجتم را از امام رضا گرفتم پارسال ازش خواستم بعد امسال توی حرم حاجتم ...

واییی چقد خوب و زیبا انشاالله منم حاجتمو امام رضا بهم بده برام دعا کن ترو خدا 🥺🥺🥺♥️

واییی چقد خوب و زیبا انشاالله منم حاجتمو امام رضا بهم بده برام دعا کن ترو خدا 🥺🥺🥺♥️

انشالله چشم عزیزم 🥹❤️❤️💐💐

2824
2823
2791
2779
2792