2777
2789

بچه ها من چهار ماه پیش با دوتا دوستام دعوام درومد 

سر حرف کاملا چرت و بیخود 

تو گروه چت میکردیم منم شوخی و خنده ویس دادم شمام یوبسین ادم عکس میفرسته نظر میخواد یه قلبی چیزی بزارید حداقل عاشقتون نمیشم 

کاملااااا با شوخی گفتم بعد به اون دوتا برخورد یکیش شروع کرد بد ‌بیراه گفتن 

اون گفت منم بهش گفتم کلا دعوا شد از گروه لفت دادم 

بعد اون قضیه دوستم استوری اینا میذاشت قدر همو بدونیم فلان فرصت نیست منم ریپ نمیزدم ولی 

تا اینکه یکیشون ببرون دبدم محل نکردم نگاش نکردم رد شدیم بعد دیدم فردا تو ایسنتا منو انفالو و ریمو کرده اون یکی دوستمم چند روز بعدش همین کارو کرد …

منم دلم نمیخواد قهر بمونم از دستشون بدم بنظرتون پیام بدم به یکیشون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفیق اونم دختر اصصصلااااا

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چرا

دوستی هایی که اینجوری تموم میشه بعد بخوای برگردی پیششون فقد باعث میشه که ضایع شی و پشیمون بستگی به شرفت هم داره پس نکن تو ارزشت بیشتر از ایناست(تجربه کردم) 

فرشته ایی با بال های خونین در صدای خندهای تو با مرگ میرقصید
اخه رفاقت چند ساله سر حرف بپاچه 😂😐مثلا پیام بدم بگم چرا انفالو کردی فلان

دیگه اشتباه از خودت بوده درست باید صحبت کنی بعدم همون موقع باید عذرمیخواستی نه که بحث کنی بعدم بیرون دیدی محل ندادی دیگه تمومه خودت رو سبک نکن 

خب رفیقای دبیرستانمو کلی باهم خاطره داشتیم ارزش نداره؟

نههههه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اصلا ارزش نداره دوستی وجود نداره ، خودتو خانواده تو حفظ کن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی